Aspect de tapet pentru White Deco

timp de lectură minutele

Aspect de tapet pentru White Deco

Cu o bază albă, minimalistă, este formată dintr-o serie de decorațiuni realizate cu procese de ultimă generație de imprimare pe plăci.

Cu o bază albă, minimalistă, este formată dintr-o serie de decorațiuni realizate cu procese de ultimă generație de imprimare pe plăci. Dialoguri creative pentru noua colecție White Deco, în format 60×180 cm, cu grosime subțire, care găsește variații surprinzătoare în elementele orizontale liniare ale structurii 3D Mikado și în elementele decorative maxi Botanica, Heyday și Jungle, cu motive florale și tropicale.

O gramatică alcătuită din elemente foarte diferite care își găsesc un punct de legătură pe suprafața albă semi-mată, fină și satinată, de unde motivele botanice prind viață, inspirate de un ierbar ordonat și colorat în Botanica, elegant și aerisit în Heyday și de o natură tropicală și luxuriantă în Jungle.

Culori vii, dar totodată delicate, ale căror detalii, ușor în relief, sunt iluminate de o textură strălucitoare, datorită imprimării digitale de înaltă definiție.

Noua linie White Deco a fost concepută pentru placarea integrală a pereților; rezistența și ușurința sa de curățare o fac ideală pentru spații cu umezeală, băi și zone de duș.

Tehnologia merge dincolo de performanță pentru definirea unei estetici și tactilități noi, realizate prin efecte extraordinare de luminozitate și profunzime.

Descarcă catalogul Marazzi White Deco