Aspectul de piatră în formate scenografice: eleganța colecției Mystone Moon

timp de lectură minutele

Aspectul de piatră în formate scenografice: eleganța colecției Mystone Moon

Din piatra Moongrey, noua gresie cu aspect de piatră propusă în formate mari pentru spații interioare și exterioare

Mystone Moon este numele colecției de gresie porțelanată clar inspirată din piatra Moongrey, extrasă din zona spaniolă din San Vicente și caracterizată de textură care amintește vag de suprafața lunară. Fundalul gri este însuflețit de inserții omogene de fosile care îi conferă un aspect sofisticat și minimalist, capabil să coexiste armonios atât în interioare mai rustice și calde – în combinație cu lemnul – cât și în ambianțe mai contemporane și liniare – în combinație cu suprafețe cu aspect de ciment.

Suprafața plăcii Mystone Moon este opacă și, datorită tehnologiei sofisticate StepWiseTM, este mătăsoasă și ușor de curățat, în ciuda particularității extraordinare a aspectului material, care se inspiră de la o piatră cu asperități proprii.

Cele 3 culori propuse (White, Grey și Anthracite) sunt prezentate în mod diferit pe două suprafețe, naturală și texturată. Cel mai mic format este 30×60 cm, dar frumusețea plăcii Mystone Moon este evidențiată mai ales pe versiunile mai scenografice în formate 90×90, 120×120 și 90×180 cm. Prin urmare, este interesantă ca placare pentru spații mari, atât private cât și comerciale.

Toate formatele care se pretează și la placarea eficientă a teraselor exterioare, datorită posibilității de a utiliza același aspect material pe placa de 20 mm, adecvată și pentru montarea supraînălțată și pe uscat cu pietriș, nisip și iarbă. Totuși, pentru interioare, colecția include și 2 mozaicuri cu plăcuțe de 5×5 cm, ideale pentru evidențierea unor pereți ai băii și bucătăriei. Disponibile în cele 3 culori ale gamei, acestea se regăsesc atât în versiune clasică, cât și în cea cu Spaccatella, caracterizată printr-o linie mai sofisticată.