Aspectul total al efectului de ciment ca opțiune de tendință

timp de lectură minutele

Aspectul total al efectului de ciment ca opțiune de tendință

Appeal, noua colecție pentru placarea pardoselii și a peretelui cu toată frumusețea cimentului.

Una dintre tendințele cele mai actuale azi în proiectarea interioarelor este cea de a propune același finisaj la pardoseală și la perete, pentru un efect minimalist și în același timp cu mare impact estetic.

Sunt multe abordările compoziționale care se pot adopta în alegerea placărilor: se poate alege să se lucreze cu contrast între spații, sau între pardoseli și pereți, sau să se sublinieze cu diverse finisaje unele suprafețe ca de exemplu dușul sau zona lavabou a băilor și bucătăriilor.

Avantajele de a alege un finisaj unic pentru pardoseală și pentru pereți sunt însă multe, începând cu cel de a face camerele mai mari din punct de vedere vizual (efect ulterior amplificat zugrăvind tavanul cu aceeași culoare), în afara celei de a crea spații cu design foarte contemporan.

Această abordare compozițională permite și o mai mare libertate în alegerea mobilierului, având un finisaj unic cu care vor trebui să fie asortate.

Se poate opta și pentru un aspect total look adoptând același finisaj la perete și pardoseală, jucând cu diferite formate, finisaje ale suprafeței, decorațiuni și mozaicuri cu același look.

Pentru un rezultat absolut contemporan, a alege pardoseli și placări cu aspect de ciment este cu siguranță o soluție optimă, căreia să i se poată asorta, de exemplu, mobilier din lemn neprelucrat pentru un aspect rustic dar chic în contrast, sau în alb și negru, pentru un rezultat cu adevărat grafic și curat.

Noua colecție Appeal de la Marazzi se pretează foarte bine acestui tip de soluții: inspirată din cimentul drișcuit, Appeal reproduce fidel frumusețea cimentului lucrat cu mâna.

Disponibilă în cinci culori cu tonalități de ciment mai reci și mai calde și diverse formate pentru pardoseală, Appeal este propusă în aceleași culori cu finisaj tridimensionale cu aspect ondulat și diferite decoruri și mozaicuri pentru placarea pereților.

Lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.