Brown Hair Experience, un barber-shop în tendințe în Taranto

timp de lectură minutele

Brown Hair Experience

Pardoseala tip șah D_Segni și plăcile în stil subway Hello pentru un local cu gust eclectic și nostalgic

Din Brown Hair Experience aveți impresia că vă aflați într-o frizerie din Williamsburg (NY), Shoreditch (Londra), Kreuzberg (Berlin). În schimb, ne găsim în Taranto, într-un barber-shop proiectat de arhitectul Massimo Milano din Grupul Cactus.

Brown Hair Experience nu este doar un salon de frizerie, ci și un loc de întâlnire și de relaxare. Spațiul, restructurat în întregime și inaugurat la începutul anului, combină un stil tipic masculin, cu influențe și evocări vintage din anii ‘50, pentru un rezultat eclectic și în ton cu tendințele.

Elementele de mobilier și accesoriile au fost atent selectate pentru a recrea o ambianță cu iz industrial și nostalgic: lămpi cu braț și cu suspensie din metal, oglinzi rotunde prinse cu cârlige din piele, scaune și fotolii cu forme rotunjite, dulăpioare industriale tot din metal.

Lemn brut, piele naturală, metal negru, sunt materiale cu iz tipic industrial și se îmbină perfect cu finisajele alese pentru placările localului.

Gresia și ceramica sunt soluția ideală pentru un salon de coafură, mediu care necesită o curățenie constantă și întreținere ușoară; cu colecțiile D_Segni și Hello, alese pentru acest proiect, plăcile adaugă un plus de caracter localului.

La pardoseală, tabla de șah diagonală în alb și negru reevocă un stil vintage din anii ‘50. Perfecte pentru a obține acest rezultat, cementinele din gresie Marazzi din colecția D_Segni în tonalități Midnight și Chalk.

La pereți, în schimb, plăcile în stil subway albe evocă un iz clar industrial: grație colecției de plăci de format mic Hello, este posibil chiar să se recreeze o placare stil subway, tendință de care v-am mai vorbit în acest articol.

 

Vă invităm să vizitați acest barber-shop original cu ajutorul galeriei noastre fotografice.