Căldura gresiei cu aspect de lemn se îmbină cu inovația placărilor 3D cu grosime subțire

timp de lectură minutele

Căldura gresiei cu aspect de lemn se îmbină cu inovația placărilor 3D cu grosime subțire

Essenziale și Treverkmood, colecțiile alese pentru o baie în tendințe, într-o căsuță din provincia Varese

Un nou proiect rezidențial ne duce în Ferno, în provincia Varese, într-o splendidă vilă, în care beneficiarii au decis să recreeze pentru spațiile lor domestice un look durabil în timp și transversal față de modele momentului, dar care, în același timp, să poată fi primitor și nu scontat.
Spațiul băii a fost proiectat în întregime cu două colecții Marazzi: Essenziale și Treverkmood. Colecția cu aspect de lemn Treverkmood, aleasă în colorația stejar și în formatul 15×90 cm, a fost utilizată atât ca pardoseală cât și ca placare pentru zona duș, precum și pentru placarea structurii căzi de baie.
Seria Treverkmood se naște din tendințele pentru amenajarea interioarelor care să pună în valoare pardoseala cu lemn din recuperări, pentru a crea suprafețe de fiecare dată unice și exclusive. Efectul de ansamblu se prezintă astfel într-o manieră originală, cu umbriri evidente, tipice lemnului învechit și îmbogățit de trecerea timpului.
În contrast cu aspectul de lemn al liniei Treverkmood a fost aleasă cea albă satinată a colecției Essenziale ca placare a pereților.
Linia Essenziale, datorită versatilității ei, rezultă ideală pentru diferite interpretări ale locurile de locuit. O placare cu grosime subțire cu format mare 40×120 cm care, prin evidențierea suprafeței 3D a structurii Flora, caută liniile naturii.
O cameră de baie primitoare și în tendințe, datorită perfectei îmbinări între placarea în alb total a Essenziale și aspectul handmade al gresiei cu aspect de lemn Treverkmood.

 

Proiectanți: Cremar Group