Căldura primitoare a Treverkchic pentru un magazin cu ciocolată în Torino

timp de lectură minutele

Căldura primitoare a Treverkchic pentru un magazin cu ciocolată în Torino

O activitate cu origini predominant artizanale găsește justa interpretare prin căldura unei gresii cu aspect de lemn, semnată Marazzi, în nuanța caldă a nucului american

Perla din Torino este o realitate corporativă modernă, dinamică și vivace, expresia unei calități recunoscute și comercializate în toată lumea.

Aceste caracteristici sunt, de asemenea, interpretate pe deplin și cu ajutorul formatului inovativ pe care se dezvoltă clădirea, cu atelierul de producție la vedere.

Proiectul de configurare interior, opera MB Studio, a reușit să transforme în mod radical spațiile dedicate inițial exclusiv birourilor. Pentru studierea distribuției interne, echipa de proiectanți s-a inspirat din ciclul de producție al întreprinderii: de a crea un fir comun între zona de birouri și atelier, unde găsim ofereastră amplă care permite o continuitate vizuală – și operativă – între prima încăpere și cea de a doua. În succesiune, alternează spații tehnico-operative funcționale cu ciclul de producție.

În ceea ce privește alegerea de proiectare în legătură cu materialele, pardoseala „plutitoare” a zonei birouri a fost realizată cu Treverkchic în format 30×120 cm. Această colecție, extrem de fidelă subiectului de inspirație și în care se pot aprecia evocările la meșteșugurile artizanale, reușește să interpreteze de pe deplin atmosfera produsului reprezentativ pentru magazin. De asemenea, căldura dată de această gresie cu aspect de lemn aleasă în nuanță de nuc american, umple spațiul și îl face primitor.

În schimb, s-a optat pentru o colecție cu prestații tehnice ridicate în ceea ce privește pardosirea spațiilor tehnico-operative, o versiune personalizată a Sistem N cu grosime mărită – 14 mm – în mod special adaptată domeniului comercial.