Casa Ba, un interior proaspăt și dinamic cu Block de la Marazzi

timp de lectură minutele

Casa Ba

Gresia porțelanată cu aspect de rășină în tonalități gri, pentru un proiect rezidențial cu personalitate puternică

Casa Ba este un apartament duplex în provincia Verona proiectat de biroul Blocco A cu interesante soluții creative și atenție la detaliu.

Reședința se întinde pe două niveluri: la parter se află un open space care unește sufrageria și bucătăria, în afara biroului și a băii, în timp ce la etajul superior se găsesc camerele, cabina dulap, al doua baie și o amplă terasă privată.

Cele două etaje sunt legate de o scară în spirală cu structură metalică neagră și trepte din lemn ușor și la vedere, devine și u element decorativ al spațiului living,

Interioarele sunt luminoase și dinamice, cu mobilier care mixează design contemporan, piese de recuperare și evocări vintage. Culoarea dominantă este albul, îmbogățit cu accente materiale ca lemnul și cimentul.

Toate detaliile decorative au fost studiate de proiectanți pentru a reflecta gusturile și personalitatea proprietarilor casei și fac acest apartament duplex deosebit de proaspăt și primitor și, în același timp, rafinat și contemporan. Interesantă, de exemplu, soluția cu elemente verticale care desparte și în același timp unește livingul și bucătăria, făcută și mai eficace de detaliile de iluminare vizibile din camera de zi.

Și finisajele au fost în întregime regândite de arhitecți pentru a răspunde cerințelor de gust ale proprietarilor Casa Ba.

Pentru pardoseala de la etajul inferior a fost aleasă gresie porțelanată Block, colecția Marazzi care se inspiră din aspectul de rășină.

Block se deosebește prin suprafața specială drișcuită care alternează cu efecte lucioase și opace cu un aspect contemporan și un original aspect material, asemănător cu cel al pardoselii din rășină.

Colecția este disponibilă în șapte culori, cinci formate și poate fi montată atât la pardoseală cât și la placare, în afara exteriorului în versiunea sa outdoor de 30×60 cm. În Casa Ba a fost montată Block în format 60×60 cm și finisaj Greige, o culoare neutră foarte actuală pentru că atenuează tonalitatea rece a griului cu vârfuri mai calde de bej.

Lăsați-vă inspirați de imaginile din Casa Ba.