Cementine decorate și colorate cu D_Segni Scaglie și D_Segni Colore

timp de lectură minutele

Cementine decorate și colorate cu D_Segni Scaglie și D_Segni Colore

Granule tip venețian și culori noi pentru decorarea cu gresie

Una dintre ultimele tendințe ale designului interior este revenirea decorațiilor și a culorii: suprafețele se îmbogățesc tot mai mult cu modele și texturi, cu efecte decorative inspirate de locuințele de altădată, dar actualizate cu tehnologiile, formele și culorile de azi.

Marazzi a prezentat două noutăți pentru cine iubește aspectul decorativ al cementinelor și, în același timp, vrea să îndrăznească culori în tendințe și cu efecte inspirate din granulele tip venețian. Colecția de cementine D_Segni a fost realizată în două prezentări noi și interesante: D_Segni Scaglie și D_Segni Colore.

Cele două linii noi păstrează formatul clasic pătrat 20×20 cm, cu finisajul riguros mat și caracterul imperfect și lucrat manual al colecției D_Segni, îmbogățindu-se cu aspectul de granule de tip venețian și respectiv cu noi culori și modele.

Marea varietate a combinațiilor decorative permite să se recreeze suprafețe unice care pot caracteriza orice tip de interior grație impactului lor vizual puternic: sunt plăcile ideale, de exemplu, pentru bucătărie, pentru a accentua unii pereți sau nișe, pentru a placa pardoseli sau pereți întregi, dar și pentru a da caracter interioarelor comerciale și de primire.

D_Segni Scaglie propune o suprafață cu granule cu aspect de marmură lucioasă și mată, pe fondul a diferite culori (White, Grey, Anthracite, Black, Yellow și Blue), cu șapte diferite decoruri și un „Tappeto Mix” care compune în mod liber 15 subiecte diferite.

D_Segni Colore în schimb, combină trei culori cu aspect învechit conform tendinților – Indigo, Mustard, și Tangerine – cu diferite modele decorative clasice, geometrice și florale.

Vă invităm să vă lăsați inspirați de galeria noastră fotografică.