Cevisama 2019. Marazzi prezintă noile colecții

timp de lectură minutele

Cevisama 2019. Marazzi prezintă noile colecții
Din 28 ianuarie până în 1 februarie Marazzi se așteaptă la Cevisama, târgul internațional al ceramicii pentru arhitectură și decorațiuni pentru baie care se ține în Valencia. Între colecțiile de vârf găsim Art, rafinata reproducere a granulelor tip venețian; Allmarble, eternul aspect de marmură care se îmbogățește cu 5 noi interpretări materice; D_Segni Scaglie și

Din 28 ianuarie până în 1 februarie Marazzi se așteaptă la Cevisama, târgul internațional al ceramicii pentru arhitectură și decorațiuni pentru baie care se ține în Valencia.
Între colecțiile de vârf găsim Art, rafinata reproducere a granulelor tip venețian; Allmarble, eternul aspect de marmură care se îmbogățește cu 5 noi interpretări materice; D_Segni Scaglie și Colore, caracteristicul 20×20 cm care reinterpretează farmecul cementinelor; Apparel, noul aspect de ciment cu suprafața fină; Mystone Basalto, gresia cu aspect de piatră inspirată din omonima rocă de origine magmatică și SistemS și SistemU, cele două noi gresii tehnice cu aspect de ciment și lemn. Două noi placări cu grosime mică 6 mm: Alchimia, inspirată de micro-cimenturi și Eclettica, caracterizată de o gamă largă cromatică. Protagonista zonei lounge este Grande, colecția de plăci disponibilă în noile formate 160×320 cm și 162×324 cm și noua grosime 12 mm.

Marazzi
Cevisama, Valencia
Pavilionul 3, Standul B34