Chill: aspectul rășinii inspiră noua gamă de plăci pentru placarea suprafețelor

timp de lectură minutele

Chill: aspectul rășinii inspiră noua gamă de plăci pentru placarea suprafețelor

Culoarea, suprafața ușor texturată și finisajul semi-mat sunt caracteristicile noilor placări Chill, în elegantul format 25x76.

Sursa de inspirație provine din aspectul rășinii și din capacitatea sa de a placa cu eleganță spațiile interioare contemporane și suprafețele care nu sunt excesiv de mate și dure: o soluție estetică și de proiectare care poate fi adaptată ușor unor gusturi și stiluri diferite. Noua colecție Chill propune într-un format unic și versatil – 25×76 cm – suprafețe din ceramică cu aspect de rășină pentru placarea pereților în culori dense și în tendințe, perfecte pentru cei cărora le plac culorile solide, dar caută un efect de material cu personalitate.

Sunt disponibile șase nuanțe: White, Grey, Ivory, mai deschise și delicate, și Pink, Clay și Blue, mai dense și intense. Toate sunt disponibile și în versiuni în relief cu motiv diamantat, pentru a conferi pereților impresia de mișcare, în întregime sau pe o porțiune a acestora, și pentru a evidenția zonele funcționale din baie și bucătărie, dar și din alte zone ale casei.

Fundalurile în culori solide sunt completate și de două decorațiuni inspirate de natură: Melody, florală, cu aspect de acuarelă și Foliage, inspirată de vegetație și îmbogățită de nuanțe irizate.

Ceea ce caracterizează colecția Chill este textura suprafeței sale, semi-mată și cu aspect lejer de material. Culorile sale corespund tendințelor actuale în materie de design interior și pot fi combinate ușor cu alte efecte de material.

Formatul dreptunghiular de 25×76 cm se pretează la diferite jocuri între montaje: de la cel orizontal utilizat frecvent la cel vertical, conform ultimelor tendințe în domeniu. Chill este o colecție rafinată de plăci cu pastă albă cu aspect de rășină pentru acoperirea pereților în stil modern și minimalist și care poate fi combinată cu numeroasele colecții pentru pardoseli de la Marazzi.