Collections 2023: un catalog general din ce în ce mai amplu datorită colecției Grande

timp de lectură minutele

Collections 2023: un catalog general din ce în ce mai amplu datorită colecției Grande

Catalogul Marazzi dedicat noilor colecții de ceramică și gresie porțelanată este acum disponibil. De acum încolo, colecția include și o gamă largă de plăci mari și subțiri din colecția Grande. Descarcă-l acum!

O gamă și mai bogată de formate: principala noutate a catalogului Collections 2023 este, de fapt, noua secțiune dedicată plăcilor de mari dimensiuni Grande cu diferite aspecte materiale, cu indici dedicați în funcție de dimensiuni și esențe, pentru o consultare mai ușoară a celor peste 70 de tipuri oferite de Marazzi. Pe lângă clasicele Statuario și Golden White, găsim noile Travertino Classico, Giallo Siena și Fior di Pesco Carnico, alături de gama largă de propuner ce amintesc de piatra de onix – Onice Avorio, Beige, Giada, Bianco și Nero – adăugate recent la această gamă.

Aceleași esențe noi se regăsesc și în extinderea gamei colecției istorice Allmarble în secțiunea Marble Look: există acum 30 de propuneri diferite cu aspect de marmură, disponibile în 7 formate, două suprafețe – natural și lucios –, diferite grosimi și o gamă largă de mozaicuri. 

Colecția cu formate mici Crogiolo, o colecție care redescoperă farmecul ceramicii autentice cu aer artizanal, este îmbogățită cu o propunere suplimentară: Confetto, o serie de gresie porțelanată cu o suprafață semi-mată, netedă la atingere, este caracterizată de o paletă largă de 12 nuanțe prăfuite, calde și reci, în formate modulare de 5×15 și 10×10 cm.

Colecția Vero cu aspect de lemn se îmbogățește cu trei noi nuanțe mai deschise, Sabbia, Betulla și Larice, care extind paleta acestei gresii porțelanate, inclusiv în format chevron 11×54 cm. Tot în secțiunea Wood Look se regăsește și Intrecci, o nouă propunere din gresie cu aspect de lemn care reinterpretează parchetul prețios și antic casetat. Disponibil în decorațiunea clasică și sofisticată Versailles, în format 120×120 cm, în trei culori naturale: Miele, Nocciola și Castagna.

Naturalia, noua gresie porțelanată cu aspect de piatră, realizată cu 40% material reciclat și inclusă în capitolul Stone Look, amintește de tonurile calde ale gresiei, fiind disponibilă în diferite formate 60×60, 60×120 și în noile plăci de pardoseală 100×100 cm și plăci pentru placări 33×100 cm. Colecția este un concentrat al celor mai bune tehnologii premium dezvoltate în laboratoarele Marazzi: StepWise, pentru o rezistență ridicată la alunecare, 3D Ink pentru o potrivire perfectă între grafică și structurile tridimensionale ale plăcilor și noua tehnologie Touch, folosită la plăcile pentru placări pentru a obține desene în relief precise și selective.

La capitolul placări subțiri, acele colecții subțiri ideale pentru restilizare sau renovări, oferta este cu adevărat vastă: decorațiuni, efecte de suprafață și o gamă largă de culori și formate. Colecția White Deco este completată de trei noi decorațiuni cu un accent contemporan îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei Touch.

Catalogul 2023 oferă o gamă bogată de aspecte materiale și formate, cu colecții care permit o libertate maximă de compoziție pentru spațiile rezidențiale și comerciale, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Versiunea pe hârtie a catalogului Collections 2023 a fost tipărită în întregime pe hârtie fabricată 100% din fibre reciclate FSC și fără acid.

Descărcați catalogul și lăsați-vă inspirați de noutăți!