Contraste de culori și materiale pentru Juiss Premium Bar

timp de lectură minutele

Contraste de culori și materiale pentru Juiss Premium Bar

În centrul comercial din Curti (Caserta), Michele Iacopo Laezza și Giosuè Violante de la 2A Architetti au proiectat, pentru Juiss Premium Bar, un spațiu gândit până în cele mai mici detalii.

Michele Iacopo Laezza și Giosuè Violante de la 2A Architetti semnează Juiss Premium Bar, aflat în Curti (Caserta), într-un centru comercial nou și modern, care găzduiește mărci cunoscute, localizat într-o poziție strategică de legătură între mai multe orașe din provincia Caserta. Un spațiu luminos, cu vedere la Via Nazionale Appia, la parterul clădirii, care se deschide după intrarea mare din sticlă, cu materiale, culori și detalii alese cu grijă de designeri.

O atenție deosebită a fost acordată tejghelei originale, placată cu plăci de gresie porțelanată din seria Crogiolo Lume de la Marazzi, în culoarea Blue și finisaj Lux, în format 6×24 cm și grosime de 10 mm; diferitele nuanțe oxidate de albastru și suprafața lucioasă creează o mișcare și o succesiune de nuanțe deschise și întunecate, ton pe ton, în contrast cu tonurile aurii ale părții superioare a barului. Colecția este disponibilă în diferite culori și formate ce pot fi folosite în diferite configurații. Tejgheaua înconjurată de scaune cu tapițerie albastră, în aceeași nuanță cu plăcile, a fost împărțită în două secțiuni cu scopuri diferite: o „zonă pentru cafea”, în interiorul centrului comercial și o „zonă de cocktailuri”, pe latura dinspre stradă, ce poate fi utilizată în diferite momente ale zilei, de la micul dejun la aperitiv. Pentru pardoseală și pereți, sub lambriurile din lemn, a fost aleasă colecția Mystone Ceppo di Gré, realizată cu tehnologia High Performance, în culoarea Grey, cu finisaj natural/mat, în format 75×150 cm. Această gresie, ce reproduce perfect materialul natural al rocilor italiene, cu incluziuni de pietricele mari, este realizată cu tehnologia exclusivă StepWise™, care garantează suprafețe cu un coeficient antiderapant ridicat, o cerință importantă pentru pardoseala spațiilor cu trafic intens.