Cristal spa, un centru spa cu abordare Feng-Shui în Alpii Francezi

timp de lectură minutele

Cristal spa

Mystone Pietra di Vals este gresia cu aspect de piatră aleasă pentru finisajele interioare

Un sanctuar în inima Alpilor Francezi, în care să te refugiezi și să evadezi din frenezia cotidianului: Cristal Spa s-a născut cu acest obiectiv.

Centrul wellness face parte dinImperial Palace Hotel, hotel istoric într-o clădire Belle époque care de-a lungul anilor a găzduit personalități de calibrul lui Charlie Chaplin și Winston Churchill, și cu acesta își împarte vocația pentru luxul rafinat.

Cei 600 de metri pătrați ai Cristal Spa au fost proiectați de arhitecții Pierre Brunier, Michel Force, Marie Laure Marrel -adică biroul Espace & Resonance, expert în proiectarea interioarelor Feng-Shui. Vechea disciplină chineză care studiază spațiile în raport cu influențele pozitive ale naturii a reprezentat un ghid pentru proiectarea spa-ului, pentru a oferi oaspeților o experiență pură de bunăstare și relaxare.

Feng-Shui este interpretat în cheie contemporană în interioarele Cristal Spa, cu detalii studiate ad-hoc pentru fiecare spațiu.

Diferitele sale camere private pentru masaje și tratamente sunt caracterizate de un design minimalist, de o iluminare perfectă pentru a asigura un conform maxim și de plafoane decorate cu reproduceri de fresce cu teme despre bunăstare, în fiecare cameră diferite. Elementul central al spa-ului este însă piscina, acoperită cu un bazin mare vitrat și o cascadă în cădere, dotată cu un fotoliu Karim Rashid care evocă atmosfere futuriste.

Gresia cu aspect de piatră Marazzi Mystone Pietra di Vals, cu vocația ei naturală și, în același timp, contemporană, este materialul de finisaj de pardoseli și placări interioare al noului spa.

Pardoseala a fost placată cu Mystone Pietra di Vals gri, în format 30×60 cm, cu suprafața structurată, astfel încât să împiedice alunecarea; în schimb, bazinul a fost placat cu Mystone Pietra di Vals antracit, într-un finisaj mai închis față de pardoseală pentru a sublinia volumetria piscinei.

Aspectulnatural al pietrei este propus din nou și la perete, prin utilizarea de Mystone Pietra di Vals pentru placarea cu mozaic de 30×60 cm.

Vă invităm să vă lăsați purtați de vise cu galeria noastră fotografică.

Ph. Ludovic Di Orio