Cum să transformi spații abandonate în primitoare reședințe. exemplul Anexei MC în Como

timp de lectură minutele

Un atent proiect e restructurare cu gresie cu aspect de lemn Treverkhome și gresia Multiquartz pentru exterioare

Datorită unui atent proiect de restructurare este posibil să se transforme spații neutilizate în reședințe moderne și dotate cu tot confortul.

Un exemplu demn de notat este transformarea Anexei MC, proiect dus la sfârșit de biroul VS Architettura în Bellagio, în provincia Como Intervenția a convertit trei boxe neutilizate, parte a unui conac, într-o anexă cu uz locativ.

În exterior, proiectul se îmbină perfect cu contextul conacului și al parcului În perspectiva principală, pentru a da unitate fațadei, au fost păstrate cele trei deschideri existente, dintre care două erau deja în arc de la origini. Pe partea secundară, noile modele perforate urmează stilul celor principale, cu arcul și storuri batante.

De asemenea, a fost pus în valoare spațiul exterior în legătură cu grădina, datorită unei noi pardoseli exterioare.

Gresia cu aspect de piatră.Multiquartz de la Marazzi, cu aspectul ei puternic material și umbrit, este perfect pentru a se introduce în contexte peisagistice valoroase: a fost montată pe noua pardoseală exterioară în tonalitatea Gray și format 30×60 cm.

În interior, proiectul pune în valoare volumetria și arhitectura existentă datorită unui superb spațiu cu dublă înălțime cu pod și cu mobilier în stil rustic și primitor.

Unde a fost posibil, au fost recuperate pietrele la vedere ale zidurilor existente, în timp ce scara și podul din lemn se îmbină cu structuri din lemn originale ale plafonului.

Gresia cu aspect de lemn . Treverkhome, montată la pardosea și, în parte, la perete pentru a crea lambrisare, se armonizează perfect în spațiul istoric. Treverhome interpretează lemnul în nervurile lui cele mai căutate și valoroase, cu un aspect foarte natural și material. În proiect a fost montat Treverkhome în format 30×120 cm și finisaj molid, care cu nota lui naturală și foarte caldă se alătură deosebit de bine lemnului existent.