Decorațiune, culori cu efect 3D pentru noul stil eclectic

timp de lectură minutele

Decorațiune

Tendințele lumii fashion în tramele cu efect 3D, pattern-urile florale și geometrice și în culorile din „Eclettica”, noua placare din ceramică versatilă contemporană.

Niciodată ca în această ultimă perioadă ceramica nu a găsit libera expresie în culoare și în decorare, recuperând printr-un echilibrat mix și potrivire culori, forme și pattern din anii 70 și 80 și reinterpretându-le în cheie contemporană.

Aspectul țesătură, cu texturi și decorațiuni similare tapetului, efecte tridimensionale, făcute posibile de ultimele tehnologii, noi și elegante culori saturate, sunt elementele noii colecții de ceramică Eclettica de la Marazzi, o placare pentru pereți extrem de versatilă care susținea diferite necesități de proiectare.

În formatul 40×120 cm cu numai 6 mm grosime, Eclettica se distinge printr-o vibrantă energie cromatică făcută din multiple combinații posibile care apar din întâlnirea între ultimele tendințe ale modei și cele ale designului de interioare.

Alături de tonalitățile neutre care merg de la gri închis, găsim culori ca rozul, purpura, verde salvie și un albastru profund și prăfuit care se pretează bine la a fi alăturate, cu introducerea de baghete de culoare neagră sau aspect de metal, în boiserie cu puternic impact perfecte pentru a da un nou caracter pereților domestici sau pentru spații comerciale ca bar, restaurante și magazine.

Îmbogățesc colecția și două structuri 3D Diamond și Wave – ideale pentru a pune în mișcare pereții cu efecte optice și trei decorațiuni: Peony, floral, și Carioca și Etoile, mai geometrice, toate realizate atât în varianta caldă cât și în cea rece.

Mozaicurile cu microplăcuțe, disponibile în toate opt culorile Eclettica sau în varianta îmbogățită de inserții bronz, o completează făcând-o perfectă și pentru placarea nișelor și a pereților curbi.