Decorațiuni contemporane cu efecte de suprafață fără precedent

timp de lectură minutele

Decorațiuni contemporane cu efecte de suprafață fără precedent

Colecția pentru placare din pastă albă White Deco se extinde cu noi soluții decorative pentru a crea decoruri cu tematică florală și geometrică. Decorațiuni cu rezoluție extraordinară, la care se adaugă efectele tridimensionale ale noii tehnologii premium Touch

Frunzele luxuriante și motivele florale caracterizează decorațiunile White Deco, colecția ceramică din pastă albă de la Marazzi. Motivelor gamei – White Botanica, Heyday și White Jungle – li se alătură trei decorațiuni noi care subliniază atât frumusețea substratului alb, cât și formatul aparte de 60×180 cm. Decorațiunea Roseto are un aer contemporan, fiind caracterizată printr-un stil botanic sofisticat care amintește de un tapet de perete, în timp ce Frond oferă o interpretare luxuriantă a temei tropicale, temperată de prezența florilor albe. Decorațiunea Vision, în schimb, are o temă geometrică: mici romburi și triunghiuri de diferite culori alcătuiesc un design sofisticat cu nuanțe de pământ și calde.

Toate decorațiunile White Deco sunt disponibile și în versiunea îmbunătățită de noua tehnologie premium Touch, un proces de imprimare digitală Inkjet de ultimă generație cu trecere dublă, ce depune un strat de praf de sticlă, obținând un decor transparent în relief, fără a acoperi și fără a modifica culorile designului. Tehnologia Touch depășește performanța, definind o nouă estetică și noi proprietăți tactile, cu efecte extraordinare de luminiscență și profunzime.

Linia White Deco a fost concepută pentru placarea întregului perete; datorită rezistenței și ușurinței de curățare, este ideală pentru încăperi cu grad ridicat de umiditate, precum băile, și placări pentru dușuri. Pachetul decorativ bogat al seriei poate fi combinat, valorificându-i potențialul expresiv prin surse de inspirație materială fără precedent. White Deco este o soluție pentru placarea pereților ce îmbină calitatea și durabilitatea, culorile strălucitoare și grafica bogată în glazură cristalină.