Descarcă noul catalog Collections 2021

timp de lectură minutele

Catalogul Marazzi dedicat noilor colecții de ceramică și gresie porțelanată este acum disponibil. Descarcă-l acum!

O gamă bogată de efecte de materiale și formate, de la 5×15 la 120×120 cm, pentru a proiecta în mod liber spații interioare și exterioare de uz rezidențial și comercial.

Una dintre noutățile anului 2021 este Puro Marazzi Antibacterial, secțiunea specială a noului catalog general care conține colecțiile Marazzi capabile să elimine până la 99,9% din bacterii și alte microorganisme dăunătoare prezente pe suprafețe, grație proprietăților antibacteriene intrinseci ale produselor. 

Există 4 colecții care garantează medii mai sănătoase și mai proaspete: Carácter, Alba, Plaza și Oltre, noua gresie cu aspect de lemn cu format mare, cu caracteristici tehnice ridicate, care conferă senzația celei mai fine esențe de stejar.

Colecțiile de gresie porțelanată cu aspect de piatră Mystone își extind oferta cu o nouă sursă de inspirație, Mystone Travertino – cu culori calde și un pachet decorativ extins și variat – precum și cu noi dimensiuni și grosimi – 120×120 și 60×120 cm, 6 mm –pentru colecțiile cel mai bine vândute – Mystone Ardesia, Ceppo di Gré și Limestone.

O nouă propunere, de asemenea, în cadrul formatelor mici ale colecției Crogiolo: Rice evocă impresia de ceramică realizată manual, cu plăci cu finisaj lucios și suprafețe deliberat neregulate. 

Firul roșu al noului catalog Collections 2021 sunt cele 6 tehnologii premium ce demonstrează vocația inovatoare a Marazzi pentru crearea de produse ecosustenabile, de înaltă calitate și cu performanțe din ce în ce mai ridicate, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic

6 stele (soluții tehnologice exclusive) disponibile în mai multe propuneri noi de la Marazzi, fiecare cu un mix diferit de inovații: 

1.    StepWise, performanțe tehnice pentru suprafețe antiderapante fine la atingere;

2.    BodyPlus, incluziuni de materiale în toată masa pentru un aspect natural;

3.    High Performance, rezistență și versatilitate pentru suprafețe interioare și exterioare;

4.    Sublime Sync, tehnologie digitală și structură materială combinate pentru o definiție fără precedent;

5.    Zero Glossy, suprafețe super-mate, și, de asemenea,

6.    Puro Marazzi Antibacterial, tehnologie antibacteriană pentru igienă de lungă durată.

 

Descarcă catalogul și descoperă noutățile!