Descărcați noul catalog Marazzi Collections 2020

timp de lectură minutele

Catalogul Marazzi dedicat noilor colecții de ceramică și gresie porțelanată este acum disponibil.

O gamă bogată cu efecte de material și formate pentru o proiectare la 360° a spațiilor rezidențiale și contractuale, atât indoor cât și outdoor.

Una dintre noutățile din 2020 este Crogiolo, o colecție de plăci în format mic, care reinterpretează în cheie contemporană cunoștințele artizanale și dexteritatea ceramiștilor.

Lume, Zellige, Scenario sunt doar câteva dintre cele șapte serii ale colecției Crogiolo care reproduc efectul autentic al ceramicii realizate manual, datorită unei tehnologii de producție noi și unei cercetări aprofundate asupra smalțurilor și culorilor.

O altă noutate este producerea de colecții diferite cu StepWise™, o tehnologie inovatoare care permite obținerea de suprafețe cu o rezistență ridicată la alunecare, menținând pe de-o parte o finețe la atingere și, în același timp, făcându-le foarte ușor de curățat, având în vedere absența rugozității suprafeței. Plăcile create cu tehnologia StepWise™ își mențin performanța antiderapantă în timp, atât în situații de trafic ridicat, cât și de expuneri frecvente la agenții atmosferici.

 

Descărcați catalogul