Două noi concepte de design debutează la Cersaie: Villa și Hub

timp de lectură minutele

Două noi concepte de design debutează la Cersaie: Villa și Hub

Cersaie, Fiera di Bologna, standul Marazzi (pav. 37, stand C4-D3) și Grande (pav. 37, stand B4-C3). Showroom Marazzi, via Regina Pacis 39, Sassuolo, 27 septembrie – 1 octombrie

Lansări neașteptate, organizate de Alessandro Pasinelli Studio, pentru noile concepte – Villa și Hub – Marazzi 2021. Cactușii, euphorbia și palmierii sunt protagoniștii peisajului dendrologic care înconjoară frumoasa casă înconjurată de natură. Ferestrele mari și deschiderile mici din perete modulează lumina naturală, lăsând-o să se răsfrângă pe suprafețe și să le dezvăluie textura, opacitatea și luminozitatea, precum și texturile neobișnuite. Mystone Travertino și noile colecții Marazzi cu aspect de lemn, marmură, ciment și rășină, precum și formatele mici ale colecțiilor Crogiolo Rice și Zellige, sunt un adevărat excurs material, în care ceramica este cheia interpretării noilor moduri de a locui.

Nici bar, nici cafenea; Marazzi Hub este, în acest an, un spațiu multidisciplinar definit de geometrii și îmbinări dinamice, unde colecțiile de plăci mari din gresie porțelanată Grande, în diferite interpretări – piatră, marmură, rășini și lemn – conferă accente diferite volumelor.

În spațiile ample ale showroom-ului Marazzi din Sassuolo, Via Regina Pacis, pot fi previzualizate, începând cu 27 septembrie, toate produsele noi din ceramică și gresie, de la formate mici la plăci mari.

Cersaie
Pav. 37
Standul Marazzi C4-D3
Standul Grande B4-C3
In order to enter to the fair, sign up here  and download your ticket.

Showroom Marazzi Sassuolo
Via Regina Pacis 39
Sassuolo

27 septembrie – 1 octombrie

Află mai multe www.cersaie.it
Rezervați-vă vizita aici