Elle Decor „The Art of Light”

timp de lectură minutele

Elle Decor „The Art of Light”

Colecțiile în format mic Crogiolo Marazzi sunt expuse la „The Art of Light” la Palazzo Bovara. Instalația, care s-a născut dintr-o idee Elle Decor Italia, a fost proiectată de Giuliano Andrea dell'Uva și Metis Lighting.

Între 17 și 23 aprilie în Corso Venezia 51
De la 10.00 la 20.00

La Milano, în vechiul Palazzo Bovara din Corso Venezia, se va putea vizita proiectul special de design interior creat de Elle Decor Italia unde design-ul, arta și arhitectura luminii se îmbină pentru a crea un decor minunat.

Expoziția organizată cu ocazia săptămânii de design de la Milano, îngrijită de Giuliano Andrea dell’Uva, are ca temă principală lumina propusă sub diferite forme datorită expertizei studioului de lighting design Metis.

Marazzi va fi prezentă cu o gamă largă de colecții în diferite contexte expoziționale.
Mai multe formate mici Crogiolo începând cu cea mai nouă colecție de gresie porțelanată Confetto Blu propusă într-o structură 3D Savoiardo inedită, ce este inspirată din colecția istorică Canne d’Organo a lui Nino Caruso. Faianța Crogiolo Rice, lucioasă ce trimite cu gândul la realizarea manuală, alegând pentru pardoseală și placare în baie culorile Bianco și Blu. Amenajarea este completată de dale Crogiolo Memoria Nero și Bianco iar structura tridimensională 3D Stamp Nero ca soluție decorativă.

The Art of Light
Pe baza unei idei a Elle Decor Italia
Design Giuliano Andrea dell’Uva și Metis Lighting
Palazzo Bovara
Corso Venezia 51
Milano

17-23 aprilie
De la 10.00 la 20.00