Esențele rafinate ale gamei The Top

timp de lectură minutele

Esențele rafinate ale gamei The Top

Plăci ce îmbracă suprafețele cu măiestria unui croitor. Marazzi The Top oferă un catalog bogat în culori compacte, materiale cu efect de marmură, ciment, piatră și chiar metale. Acum și mai bogat datorită noilor patru tipuri de onix și șase tipuri de marmură, două dintre acestea pretându-se montajului cu efect de „test Rorschach”, scoțând în evidență prețiozitatea materialelor și evocând natura în cele mai variate contexte.

Plăci mari de gresie porțelanată ce pot fi asociate în continuitate sau în contrast. Marazzi The Top este un instrument folosit pentru proiectarea și realizarea de blaturi de lucru pentru bucătărie, backsplash, mese, placări verticale sau piese de mobilier folosind în mod personalizat materiale high tech cu diferite funcții. Catalogul vast al gamei The Top, ce cuprinde suprafețe cu aspect de marmură, ciment, piatră, metal și culori compacte, permite crearea unui dialog material între spații și elementele de arhitectură, cum ar fi între living și bucătărie, inclusiv datorită proprietăților antibacteriene ce sporesc nivelul de igienă al suprafețelor ce intră în contact cu alimentele.

Catalogul Marazzi The Top este îmbogățit în prezent cu patru esențe de onix (culoarea Avorio, Beige, Giada și Nero) și șase noi efecte de marmură (Crema Marfil, Giallo Siena, Superwhite, Fior di Pesco Carnico, Tafu și Calacatta Black), două dintre acestea (Giallo Siena și Calacatta Black) pretându-se montajului cu efect de „test Rorschach”.

Noile esențe dovedesc efortul susținut al companiei Marazzi de a recrea nuanțele materiale și saturația cromatică a materialului original. Mult mai sustenabile decât materialele naturale cu structuri similare – deoarece sunt realizate în fabrici cu circuit închis – esența Crema Marfil evocă în tonul cald al fundalului de culoare Beige nuanțele aurii și delicate ale rocii metamorfice, cât și Giallo Siena care reproduce cu fidelitate fundalul în culoarea specifică galben închis, eterogen datorită venelor în nuanțe de la alb la ocru intens, Fior di Pesco Carnico, datorită nuanțelor blânde în tonuri de la alb la verzui și datorită nervurilor în nuanțe ivoire, gri și roz, reprezintă o versiune high tech a marmurei italiene folosită dintotdeauna în spațiile interioare de arhitecți și designeri de interior. Studiul amănunțit al nervurilor și al variației suprafețelor este cel care contribuie, pe lângă performanțele fizice și mecanice, la definirea calității deosebite a colecțiilor The Top.

Esențele Crema Marfil, Fior di Pesco Carnico, Tafu și Calacatta Black, în varianta de 12 mm, ideală pentru realizarea blaturilor de bucătărie, sunt realizate cu Puro Marazzi Antibacterial, o tehnologie încorporată în procesul de producție ce protejează suprafețele, eliminând până la 99,9% din bacterii și alte microorganisme dăunătoare. O soluție ideală pentru garantarea igienei în mediile umede, cât și placarea blaturilor de bucătărie, a lavoarelor și a meselor care intră în contact cu alimentele.