Project Portfolio

Essenziale la Casa Think.

timp de lectură: 3 minutele

Casa Think: Stil Minimal cu Ceramică Albă - 1

Un interior în afara schemelor, minimal dar cu caracter, cu placări ceramice 3D în alb total.

Think outside the box” este motoul Casa Think, proiect al unei reședințe pe două niveluri, în Milano, al Studio Tenca &Associati care, în spatele aparentei sale simplități, evidențiază multe detalii gândite ad-hoc pentru a surprinde și a caracteriza interioarele. Spațiul casă este văzut tocmai ca o succesiune de cutii, care se ascund și se descoperă grație unor interesante jocuri de volume și de mobilier: de exemplu, un dulap mare pe măsură conține ușa dublă a băii, iar antele bucătăriei ascund accesurile la cămări.

Interiorul are în principal un stil minimal dar primitor, cu mobilier cu design contemporan și puține detalii decorative și de culoare.

Paleta cromatică joacă în jurul tonalităților neutre ale albului și griului, cu accente în negru și lemn natural. Ceea ce animă totul sunt detaliile de iluminare: înscrisul la neon „Think outside the box” în casa scărilor, lămpile cu suspendare Tom Dixon în negru și alamă pe masa de prânz și balustrada luminoasă.

Plafonul vopsit în gri în zona livingului crește adâncimea și subliniază volumele, în timp ce, la etajul mansardat din lemn, albul total contribuie la ridicarea și mărirea vizibilă a spațiului.

Tocmai din albul absolut se inspiră Essenziale, colecția Marazzi aleasă de proiectanți pentru băile din Casa Think.

Essenziale este placarea din ceramică albă format mare și cu grosime subțire (40x120 cm) perfectă pentru cine îmbrățișează tendința „alb total” și caută pentru propria casă o placare minimală dar cu caracter. Essenziale este propusă în versiunea lucioasă, satinată și metal și în patru diferite structuri 3D.

Pentru Casa Think structurile tridimensionale Wave și Flora, alese în finisajul satinat, creează un interesant efect decorativ pe pereții băilor.

În baia cu cadă, Essenziale Wave 3D se îmbină cu o bandă de scânduri de lemn montată la pardoseală și cu pereții albi, în timp ce în baia cu duș Essenziale Flora 3D se află pe pereți și pe pardoseala în gri.

Lăsați-vă inspirați de imaginile din Casa Think.

 

Ph Riccardo Gasperoni

explorează colecțiile