Fabric, placările de ceramică cu aspect de țesătură pentru a acoperi toate spațiile casei

timp de lectură minutele

Fabric

Colecția inspirată de fibrele naturale pentru a placa pereții și a decora cu discreție și originalitate

Printre elementele mai actuale și surprinzătoare ale placărilor ceramice este fără îndoială aspectul de țesătură: ceramica azi ”îmbracă” precum o adevărată stofă, o înfășoară și o decorează.

Fabric este foarte noua colecție Marazzi de ceramică din pastă albă inspirată de tramele și de culorile fibrelor naturale, ca bumbacul, iuta, cânepa, lâna.

Fabric este o colecție de plăci de ceramică gândită pentru a fi privită dar și atinsă, cu jocuri tridimensionale care reproduc fidel tramele țesăturii. Structura Basket propune împletiturile țesăturii cu discreție, prin multe fire mici în relief, în timp ce structura Fold recreează cutele țesăturii cu un delicat pattern cu rânduri orizontale.

Datorită celor mai actuale tehnologii de imprimare digitală, și efectele grafice și cromatice ale țesăturii sunt propuse în trei tipuri diferite de decor.

Canvas este un decor cu rânduri verticale format din micro texturi cu tonalități diferite, pentru a crea un efect cu mare impact vizual; Taylor reproduce un patchwork de țesături diferite care joacă pe gradațiile de culoare calde și reci; Tapestry, în fine, este decorul cu aspect damascat cu inserții metalice, perfect pentru cine vrea să îndrăznească.

Un format de 40×120 cm permite să se aibă placări din ceramică cu rosturi reduse la minim, în timp ce grosimea subțire de 6 mm îi facilitează aplicarea la perete.

Fabric este, așadar, placa Marazzi gândită pentru a da caracter băilor și bucătăriilor cu o placare ceramică originală, dar perfectă și pentru a crea interesante accente decorative în alte spații ale casei – ca de exemplu, camera de zi și dormitorul – în care utilizarea placărilor pentru pereți este mai puțin răspândită. Fabric este și o soluție optimă pentru a placa interioare ale spațiilor publice, o alternativă optimă pentru spații dedicate restaurantelor și ospitalității, dar și pentru spații comerciale.

Lăsați-vă inspirați de galeria fotografică