Formatele mici ale colecției Crogiolo câștigă Muuuz International Awards

timp de lectură minutele

Muuuz, revista franceză dedicată lumii arhitecturii și designului, a ales Crogiolo, seria de format mic de la Marazzi, în cadrul ultimei ediții a MIAW (Muuuz International Awards) la categoria „Layout, materials and coverings” (Amenajări, materiale și acoperiri).

Creat în 2013 de revista franceză MUUUZ, premiul MIAW (Muuuz International Awards) este decernat în fiecare an unor produse excepționale din domeniul arhitecturii, al designului interior și al decorațiunilor.

Echipa editorială Muuuz a ales seria Crogiolo în cadrul ultimei ediții a MIAW Design Awards, la categoria „Layout, materials and coverings”. Crogiolo este o colecție de plăci de ceramică și gresie de format mic, cu suprafețe tactile, culori compacte și o gamă largă de elemente decorative, rezultatul întâlnirii dintre creația artizanală și tehnologia industrială de ultimă oră. Premiul reprezintă o recunoaștere de către publicația franceză a intenției estetice și de design a colecției Marazzi: Crogiolo reprezintă o combinație de măiestrie, originalitate, creativitate și experiență atât în tehnologie, cât și în cercetare.

mențiune specială a fost acordată seriei Confetto, noua linie de gresie porțelanată cu suprafață neregulată, semi-mată, netedă la atingere, cu un proces de producție cu ciclu închis, cu atenție la consumul de resurse naturale. Disponibil în 12 nuanțe calde și reci, Confetto este instrumentul pentru un design interior confortabil și elegant, atât pentru locuințe, cât și pentru spații comerciale.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe data de 6 iunie la Paris.