Design

Fresco, noua placare ceramică, propune din nou aspectul de tencuială cu var

timp de lectură: 3 minutele

Aspectul tencuială cu var pentru marele format Fresco - 1

Ceramica interpretează ultima tendință a home-deco-ului care vine din Japonia

Wabi Sabi este un termen japonez de proveniență budistă care indică o veritabilă viziune asupra lumii bazată pe acceptarea efemerității lucrurilor și pe frumusețea imperfecțiunii.

În ziua de azi există un cuvânt care apelează foarte des, și atunci când se vorbește despre tendințele interioare 2018: în mod deosebit, se traduce prin ambianțe care preferă materiale și țesături naturale, în placări care pun în valoare aspectul material și tactil, în obiecte făcute de mână, în fine, un iz practic și imperfect.

Marazzi, care s-a cimentat deja pe această temă cu gresia cu aspect de lemn Treverklife - inspirat din lemn vechi și uzat de briccole venețiene - continuă experimentarea sa cu noua colecției Fresco.

Fresco este noua placare care reproduce tencuiala cu var întinsă cu mâna, este o colecție de ceramică perfectă pentru a placa încăperile casei (și chiar spații de primire și mici magazine) cu un nou aspect puternic material .

Colecția are un format unic - 32,5x97,7 cm - cu grosime subțire de 6 mm și diferite propuneri decorative, în cinci colorații.
Micromos, de exemplu, este o nouă structură 3D - caracterizată de plăcuțe neregulate și de margini consumate – care, odată aplicată la perete, creează un aspect de-a dreptul unic, aproape vibrant. O placare perfectă, pentru a pune în valoare pereții casei în care nu se utilizează un decor cu mozaic, ca aceea ”teste-letto”.

Și decorul Crochet interpretează frumusețea imperfecțiunii, de data aceasta însă aceea a pereților tencuiți decorați și consumați de timp. Disponibilă într-o variantă în culori calde și una în culori reci, aceasta de distinge printr-un aspect material și cromatic foarte realist, ideal pentru a placa și îmbogăți suprafețe de orice fel.

Lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.

explorează colecțiile