Fuorisalone 2022: noutățile în materie de ceramică și gresie în Via Borgogna 2

timp de lectură minutele

Fuorisalone 2022: noutățile în materie de ceramică și gresie în Via Borgogna 2

Pe durata Milano Design Week 2022, noutățile în materie de ceramică și gresie, precum și noile plăci mari antibacteriene, în avanpremieră la showroomul Marazzi în Durini Design District. Din 7 până în 11 iunie în Via Borgogna, 2. De la 10.00 la 20.00

În cadrul Design Week din Milano, în showroomul Marazzi, proiectat de Antonio Citterio Patricia Viel, vor fi expuse noutățile în materie de ceramică și gresie, precum și noile plăci de gresie porțelanată din colecția The Top, ideale pentru blaturi de bucătărie, mese, backsplash-uri și soluții de mobilier.

În avanpremieră, noile plăci Puro Marazzi Antibacterial The Top realizate în șase nuanțe diferite cu aspect de piatră, ciment și marmură, cu grosime de 12 mm, printre care noua culoare Travertino Classico, reprezintă soluția ideală de utilizat pentru blaturi de bucătărie, chiuvete, mese și toate suprafețele care intră în contact cu alimentele.

Pe lângă plăcile de dimensiuni mari, este prezentată și gama largă de formate mici, care redescoperă farmecul ceramicii tradiționale cu aer hand-made a seriei Crogiolo, precum și toate noutățile în materie de placări super-decorate și colecțiile de gresie porțelanată cu aspect de lemn, ciment, rășină, marmură și piatră.

Marazzi Showroom
Via Borgogna 2
Milano

7-11 iunie
De la 10.00 la 20.00