Fuorisalone 2023: The Green & Blue Room

timp de lectură minutele

Fuorisalone 2023: The Green & Blue Room

Cu ocazia Milano Design Week 2023, showroom-ul Marazzi din Durini Design District se reînnoiește cu proiectul ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio Patricia Viel „The Green & Blue Room” realizat cu ultimele noutăți în ceramică și gresie porțelanată. 

Între 18 și 21 aprilie în Via Borgogna 2
De la 10.00 la 20.00

Marazzi prezintă cu ocazia Milano Design Week The Green & Blue Room, proiectul ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio Patricia Viel, o explorare a lumii contract care permite dialogul dintre materiale și culori, ceramică tradițională și gresie high tech.

„Proiectul ‘The Green & Blue Room’ creează un mediu intim și primitor” explică arhitectul Patricia Viel, directorul ACPV Architects „Un salon de ceai rafinat, caracterizat de o paletă de culori cu tonuri calde. Bancul – cu linii elegante, cu finisaj în bronz – din gresie cu aspect de marmură, pe care o regăsim și pe pardoseală, peretele barului și mese, se îmbină cu noua colecție Crogiolo Confetto, într-un dialog abil dintre texturi și culori.”

Noua colecție Crogiolo Confetto, cu suprafețe semi-mate, „acoperită” și moale la atingere, acoperă pereții și principalele elemente de amenajare, creând un spațiu convivial și elegant. Plăcile de gresie lucioasă și mată Grande Marble Look Verde Borgogna pentru pardoseală The Top pentru realizarea meselor sunt într-un contrast armonios.

Formatul mic și mare devine instrumentul de proiectare pentru crearea de corespondențe de culoare și juxtapunere de materiale între suprafețe și volume ce caracterizează acest tea-room.

Marazzi Showroom
Via Borgogna 2
Milano

18-21 aprilie
De la 10.00 la 20.00