Grande devine și mai mare

timp de lectură minutele

Grande devine și mai mare

Plăci până la 162x324 cm și suprafețe noi pentru colecția Grande de la Marazzi

Noile suprafețe, noile dimensiuni, noile grosimi: colecția de plăci din gresie porțelanată Grande a Marazzi devine și mai mare pentru lărgirea posibilităților de proiectare și personalizare cu ajutorul materiilor extraordinar de ductile, versatile și rezistente.

Două formate noi, 160×320 cm rectificat în 6 mm și 162×324 cm în 12 mm, se adaugă la cele deja existente de 120×120 cm și 120×240 cm în 6 mm grosime.

Această varietate de plăci, cu dimensiunile extra-large, permite să se deschidă drumul unei oportunități compoziționale inedite pentru a crea efecte de continuitate sau discontinuitate vizuală, pe suprafețe plane orizontale și verticale, elemente de mobilier, blaturi de baie și bucătărie, planuri de lucru, fațade arhitectonice, soluții indoor și outdoor și o gamă tot mai bogată de opțiuni realizate la comandă.

Cu ușurința celor 6 mm, Grande 2018 însoțește soliditatea plăcilor de 12 mm, proiectată pentru a face să curgă materia pe suprafețe ca blaturi de bucătărie și baie, back-splash, mese, elemente de mobilier și fațade exterioare.

O tehnologie inovativă, rafinată și personalizată într-o nouă fabrică dedicată numai producției de plăci de gresie porțelanată, permite să se obțină suprafețe satinate și șlefuite de un rafinament extrem, inalterabile în timp și chiar mai rezistente, care garantează o inedită ductilitate și manipulare a materialelor.

Explorarea temei continuității materiei pentru colecția de plăci de gresie porțelanată Grande 2018 realizează azi noi finisaje pentru a permite o mai mare libertate de proiectare, astfel încât să devină aproape ca o a doua piele concepută pentru a acoperi orice tip de suprafață, fără limite de continuitate.

Gamei existente Grande i se adaugă culorile compacte de alb și negru, cinci noi tributuri aduse eleganței atemporale a marmurei, o inedită întindere în alb a sofisticatului aspect de ciment, trei suprafețe schimbătoare cu aspect de metal, rod al recentelor evoluții ale cercetării și experimentării pe materiale, pentru un total de peste 60 de formate noi și suprafețe diferite.

Varietatea rafinată de finisaje este concepută pentru a permite o amplă personalizare în efectele stilistice din faza de proiectare și de realizare, cu obiectivul de a răspunde, în maniera cea mai exhaustivă posibil, cerințelor profesioniștilor proiectului.