Grande, imaginație fără limite

timp de lectură minutele

Grande

Gresia porțelanată cu plăci mari extinde deja bogata colecție cu soluții noi în ceea ce privește aspectul de marmură, piatră, rășină și metal. În catalogul Grand Carpet a fost inclus modelul „persan” creat de Antonio Citterio și Patricia Viel. Pentru medii pline de sugestii privind placările și elementele de mobilier

O gamă reînnoită pentru colecția Grande, care pare și mai bogată în soluții și efecte surprinzătoare. Nu este vorba doar despre suprafețe noi cu aspect de piatră sau marmură. În catalog apar și rășini colorate în tendințe, metale noi și chiar colecția specială Grand Carpet, modelul conceput de Antonio Citterio și Patricia Viel, care evocă motivul covoarelor persane, replicate la scară largă.

Noul catalog Grande este un instrument pentru inspirație în proiectarea celor mai diverse medii: de la cele rezidențiale la domeniul hotelier, de la birouri la spații publice, spații comerciale cu trafic intens, de la utilizare în interior și exterior până la placarea fațadelor, inclusiv a celor ventilate. Colecția Grande își extinde orizonturile în numele stilului și eclectismului soluțiilor, până la utilizări realizate la comandă.

Plăcile în format mare sunt prezentate în patru dimensiuni (120×120, 120×240, 120×278, 160×320 cm) cu grosime de 6 mm, concepute pentru a contura mai multe sugestii: de la frumusețea atemporală a marmurei la cel mai nobil seminato venețian; de la eleganța spontană a celor mai rare pietre la cromatica tactilă a rășinilor; de la nuanțele materiale ale cimentului la farmecul mineral al metalelor. Suprafețe din gresie porțelanată în care frumusețea se îmbină cu performanțele tehnologiilor Marazzi și cu calitatea ecologică a întregului ciclu de producție, certificat conform celor mai înalte standarde internaționale, care contribuie la obținerea de Credite LEED® pentru clădiri.

Grande prezintă astăzi o gamă și mai bogată: nu mai puțin de 29 de plăci Marble Look, de la marmura cea mai valoroasă la terase cu finisaje lucioase, mate sau satinate, inclusiv noile Bianco Arni, Verde Cipollino, Verde Borgogna și Quarzo Bluegrey. În varianta Stone Look, celor cinci versiuni existente li se adaugă pietrele Limestone Ivory și Sand. În varianta Resin Look, se evidențiază noile culori Verderame, Azzurro, Vinaccia, Senape și Bluette, care cresc astfel numărul propunerilor la 13, creând consistențe cromatice și materiale ideale nu numai pentru placarea pereților, ci și a pardoselilor și a mobilierului. Șase noi nuanțe în varianta Concrete Look, pentru a declina mediile într-o manieră personală, cu un aspect „brut”, care amintește de apartamentele tip loft urbane. De asemenea, în varianta Metal Look sunt disponibile 3 propuneri, printre care noul Corten, ce explorează farmecul mineral al metalelor.