Grande Marble Look, fascinația marmurei și ușurința plăcilor mari de 6 mm

timp de lectură minutele

Grande Marble Look

Noua colecție Marazzi care reinterpretează 8 marmure naturale în format mare 120x240 cm: o soluție contemporană și rafinată care trimite la marii clasici ai arhitecturii

Dimensiunea timpului nu este prezentă numai în materiale: după primele târguri de design interior ale anului, Maison&Objet și IMM Cologne, trendul 2018 în lumea decorațiunilor pare să fie o puternică și vitală întoarcere în anii ’20.

Forme rotunde, catifea, aur și negru: luxul și efortul anilor furtunoși sunt adevărații protagoniști ai designului interior la târgurile din Köln și Paris, unde spații rafinate și austere ne poartă în mod delicat la plimbare în timp până la a întâlni chiar anii ‘20.

În această direcție aspectul demarmură participă și întărește trendul, propunându-se ca element principal în pardoseli și în placări și evocând în mod fin epoci trecute și ambianțe naturale.

Farmecul marmurei a impresionat atât lumea ceramicii împingând tehnologia și o importantă evoluție care se mișcă în două direcții. Pe de o parte, producția de plăci mari cu grosimea minimă, caracterizată de prestații foarte bune de lejeritate, ductilitate și rezistență. Pe de altă parte, evoluția a avut loc în domeniul reproducerii digitale, ceea ce a permis reproducerea fidelă a nervurilor, nuanțelor și chiar a imperfecțiunilor plăcilor de marmură prezente în natură.

O reinterpretare care permite nenumărate avantaje, proiecte de mare versatilitate și infinite posibilități realizate la comandă.

Perfecta sintonie cu vremurile și evoluțiile tehnologice, Marazzi prezintă colecția Grande Marble Look, care reinterpretează eleganța clasică a marmurei în plăci de gresie porțelanată de format mare (120×120 cm și 120×240 cm) cu grosimea de numai 6 mm.

Caracteristicile tehnice de ductilitate, rezistență și ușoară, alături de marile dimensiuni, permit să se exploreze noi frontiere ale proiectării de interioare, punând accentul pe complexitatea grafică care face extrem de rafinată și unică această colecție.

Grande di Marazzi reinterpretează în gresie 8 tipologii de marmură: de la cele mai delicate Altissimo, Lasa și Raffaello, până la cele mai închise Saint Laurent, Bosa Grey și Frappuccino, trecând prin clasicul Statuario și prețiosul Golden White.

De asemenea, fiecare tip de marmură este îmbogățit de două finisaje diferite: suprafețele naturale, mate, și versiunea lucioasă, pentru spații puternice și extrem de elegante.

Descoperiți colecția Grande, Marble Look și lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.