Gresia Marazzi cu aspect de piatră pentru o piscină privată pe lacul Maggiore.

timp de lectură minutele

Nuanțele naturale ale colecției Mystone Pietra di Vals fac primitoare și funcțională o mică oază privată de relaxare.

Cu acest proiect nou ne deplasăm în Piemonte, aproape de Lago Maggiore Este vorba de o intervenție care are ca obiect o reabilitare a unui teren care la origini era o parcare, prin realizarea unei mici piscine de proprietate privată, destinată spațiului de relaxare pentru familie.

Osuprafață outdoor devine, astfel, primitoare și rafinată, dar în același timp funcțională datorită divizării spațiului între o zonă destinată verdelui și una, lângă oglinda apei, pardosită și mobilată cu canapele mici și șezlong, care permite beneficiarilor să se bucure deplin de această mică oază de relaxare.

Din punct de vedere estetic, proiectul utilizează linii simple și forme curate care permit să se optimizeze spațiile. În această viziune, lângă bazin, s-a obținut o încăpere subterană unde să se realizeze instalația piscinei și să se depoziteze toate echipamentele și mobilierul în perioada de iarnă.

În ceea ce privește materialele a fost utilizată gresia porțelanată cu aspect de piatră atât pentru pardoseală și marginea bazinului, cât și pentru recipientul mobil din oțel. Detaliul acesta care subliniază dorința proiectării de a căuta continuitate și curățenie în forme și în materiale.

În acest caz s-a ales să se utilizeze colecția de gresie porțelanată Marazzi Mystone Pietra di Vals în culoarea gri, inspirată din cuarțitele cele mai rare, dăruiește suprafețelor acestui outdoor un puternic aspect material, în linie cu contextul.

Formatul mare 40×120 cm grosime 2 cm – pune în valoare desenul în formă de clopot de montare care urmează direcția perpendiculară pe latura piscinei, creând o plăcută „mișcare” geometrică.

În realizarea acestui spațiu de relaxare – caracterizat de un mix de nuanțe naturale, forme și materiale – gresia porțelanată Mystone Pietra di Vals joacă un rol fundamental datorită înaltelor prestații tehnice și a unui randament estetic optim.