Designul în capitala Franței

timp de lectură minutele

În perioada 18-22 ianuarie, Parisul devine capitala designului, oferind cea mai bună imagine panoramică asupra noilor tendințe din lumea decorațiunilor interioare și a designului, atât în cadrul târgului, cât și în oraș. Pe străzile din centrul orașului, un itinerariu exclusivist ce cuprinde peste 100 de puncte din magazine și galerii de excelență din lumea mobilierului.

În perioada 18-22 ianuarie, Parisul devine capitala designului, oferind cea mai bună imagine panoramică asupra noilor tendințe din lumea decorațiunilor interioare și a designului, atât în cadrul târgului, cât și în oraș. Un eveniment B2B conceput pentru profesioniști, care reunește într-un singur circuit cele 100 de locuri care alcătuiesc ecosistemul parizian al excelenței în mobilier.

Marazzi participă cu amenajarea principalelor noutăți în showroom-ul monomarcă din Bulevardul Saint-Germain 63. Sunt expuse noile esențe Marble Look de la Grande și The Top, cea mai recentă inovație din colecția Crogiolo, Confetto și gresie high-tech cu aspect de piatră Naturalia.

La primul etaj al showroom-ului, spațiul dedicat bibliotecii de materiale, un catalog fizic de produse, unde suprafețele, texturile și culorile pot fi atinse și combinate după dorință. În această zonă, arhitecții, designerii, distribuitorii și consumatorii în căutare de inspirație au la dispoziție instrumentele necesare studierii și elaborării propriilor proiecte, datorită posibilității de a examina și compara produsul, descoperind particularitățile și tehnologiile intrinseci ale acestuia.

Maison&Objet In the City 2024
Showroom Marazzi Paris
63, Boulevard Saint-Germain
Luni-Vineri
09-12 / 14-18