În căutare de noutăți, prin showroom

timp de lectură minutele

În căutare de noutăți

Magazinul emblematic Marazzi din Saint-Germain-des-Prés participă la Paris Design Week cu principalele noutăți din 2022 și face parte din Promenade Atypique, care selectează cele mai „atipice” și unice locuri dintre participanții la eveniment.

Paris Design Week este un „apel” pentru a experimenta orașul, pentru plimbări prin cartierele sale în căutarea de magazine concept, amenajare vitrine, vernisaje și întâlniri cu companii și designeri. Este o adunare festivă, care pune în centrul atenției lumea designului și decorațiunilor interioare și pe circuitul larg de showroom-uri monomarcă din capitală. Rutele cartografiate între Malul Stâng și Opéra-Concorde, între Étoile și Palais-Royal, între Marais și Bastille ilustrează, fiecare în felul său, un aspect al designului.

Marazzi participă cu o selecție a principalelor noutăți din 2022, prezentate în showroom-ul iconic Saint-Germain-des-Prés: trei etaje ale unei clădiri haussmaniane, în care detalii istorice precum stucaturi, oglinzi decorate și șeminee din piatră, perfect conservate, interacționează cu numeroasele propuneri de suprafețe ceramice și gresie porțelanată disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la format mic lucios și aspectul artizanal al colecției Crogiolo până la plăci foarte mari, pentru pardoseli și placări sau pentru soluții de amenajare precum blaturi, mese, backsplash și elemente de mobilier. Toate la o atingere distanță.

Recompensând frumusețea arhitecturală a showroom-ului și cadrul original pentru un brand din sectorul faianței, magazinul face parte din Promenade Atypique: un circuit special, selectat de Espaces Atypiques Paris printre expozanții Paris Design Week, menit să evidențieze unicitatea locurilor și sensibilitatea și originalitatea expoziției.

Din 8 până în 17 septembrie
63 Bd Saint-Germain, Paris
de la 9 la 12; de la 14 la 18