Küchenmeile, principalul hotspot german pentru bucătării

timp de lectură minutele

Küchenmeile

Marazzi participă la cel mai important program de pe piața germană pentru bucătării, organizat de producătorii cartierului Bielefeld. Trei locații principale cu diferitele aplicații ale noilor plăci din gresie porțelanată The Top.

„Kilometrul zero al bucătăriei”: aproximativ treizeci de producători sunt concentrați în Bielefeld în Renania de Nord-Westfalia, uniți sub asociația A30 Küchenmeile eV, care reprezintă împreună două treimi din vânzările totale de mobilier de bucătărie pe piața germană. Prin urmare, Küchenmeile este principala întâlnire pentru antreprenorii locali din domeniu. Cu scopul de a oferi cele mai recente tendințe în mobilier de bucătărie, electrocasnice, chiuvete și accesorii, dar și pentru a aborda problemele și sugestiile clienților.

Distribuitorii specializați în bucătării, cooperativele comerciale, marile puncte de vânzare, designerii și arhitecții din Germania și țările învecinate sunt invitați să participe la trei evenimente învecinate: vizitarea cartierului de producători din „Küchenmeile”; târgul de mobilă M.O.W.; area30, expoziția cu vânzare specializată în design și tehnologii de bucătărie.

Cu ocazia acestui important eveniment, Marazzi este prezentă la câțiva dintre protagoniștii lumii bucătăriei care pun în scenă The Top, colecția de plăci mari din gresie porțelanată pentru acoperirea blaturilor de bucătărie, meselor, backsplash și soluțiilor de amenajare.

Plăcile de format mare Marble Look Verde Borgogna acoperă blatul bucătăriei și backsplash-ul uneia dintre bucătăriile moderne propuse în showroom-ul de electrocasnice Smeg, în timp ce un alt aspect de marmură, Bluegrey Quartz, conferă caracter, eleganță și, în același timp, caracterul practic al gresiei porțelanate la propunerea RWK & Kuhlmann Küchen. Pe lângă ultimele noutăți, se vor putea vedea diverse produse din colecția The Top expuse și la alți mari producători de bucătării.

Rezistente la șocuri, abraziuni, tăieturi, căldură și detergenți, aceste plăci au o suprafață impermeabilă, neporoasă și netoxică și ușor de igienizat. Astăzi implementată de Premium Technology Puro: ediția specială Puro Marazzi Antibacterial The Top (format 162×324 cm, grosime 12 mm, în șase variante) face ca suprafețele să fie potrivite pentru prepararea sau consumul alimentelor, deoarece tehnologia antimicrobiană avansată contracarează în mod activ metabolismul bacteriilor, blocând reproducerea acestora și împiedicând dezvoltarea acelor agenți patogeni de origine alimentară.

Vino să ne vizitezi în perioada 17-22 septembrie în standurile
Smeg-Showroom by Gut Böckel, Rilkestraße 18, Rödinghausen
RWK & Kuhlmann Küchen Gmbh, Unterer Hellweg 2/4, Löhne