La Bielefeld, principalul eveniment german dedicat bucătăriei

timp de lectură minutele

La întâlnirea care reunește toți principalii jucători germani din lumea bucătăriei, standul Marazzi din area30 amenajează o insulă de bucătărie acoperită cu noutățile The Top, iar pe pereți, archilab cu toate esențele disponibile.

Distribuitori specializați în bucătării, cooperative comerciale, mari puncte de vânzare, designeri și arhitecți din Germania și țările învecinate se întâlnesc la Küchenmeile, „cei mai buni din bucătărie” din Bielefeld în Renania de Nord-Westfalia. Denumirea provine de la zona respectivă în care, pe o distanță de aproximativ o milă, sunt concentrați aproximativ treizeci de producători, reuniți în asociația A30 Küchenmeile e.V., și care reprezintă două treimi din piața germană din domeniul bucătăriei. Districtul Küchenmeile și area30, târgul-piață în design și tehnologii pentru bucătărie, furnizează celor care realizează lucrările ultimele tendințe în mobilier de bucătărie, electrocasnice, chiuvete și accesorii.

Marazzi participă la târgul area30 cu propriul stand în care este amenajată o insulă de bucătărie care cuprinde unul dintre cele mai noi cuptoare Smeg și o plită cu inducție Invisacook. Insula, cu tendință liniară, este acoperită cu noutățile din gama plăcilor mari The Top, creând un contrast cromatic și material care subliniază nu doar diversitatea tactilă în texturile plăcilor, ci și diferitele funcții în dezvoltarea bucătăriei. Apropo, colecția specială Puro Marazzi Antibacterial The Top oferă blaturilor de bucătărie și tuturor suprafețelor legate de consum caracteristici de siguranță și igienă alimentară, datorită tehnologiei inovatoare antibacteriene Puro Marazzi Antibacterial care permite eliminarea până la 99,9% din bacterii și alți agenți patogeni de origine alimentară.

Archilab este amenajat pe pereții standului, o colecție mare de eșantioane cu toate esențele disponibile ale colecției The Top pentru a crea soluții personalizate pentru acoperirea blaturilor de bucătărie, meselor, backsplash și soluții de amenajare.

16-21 septembrie

Târgul area30, Standul E13
Smeg, Gut Böckel, Rilkestraße 18, Rödinghausen
Keller Küchen /Jetstone, Gut Böckel, Rilkestraße 18, Rödinghausen
Ballerina Küchen, Bruchstr. 47-51, 32289 Rödinghausen
Beckermann Küchen, Tenstedter Str. 50 · 49692 Cappeln
RWK & Kuhlmann Küchen, Unterer Hellweg 2/4, 32584 Löhne