Linia Treverk cu aspect de lemn: care sunt diferențele?

timp de lectură minutele

Linia Treverk cu aspect de lemn: care sunt diferențele?

Linia Treverk interpretează naturalitatea lemnului în toate nuanțele lui. O alegere amplă, de la cele calde și naturale, la cele rare și prestigioase

Colecțiile cu aspect de lemn de la Marazzi reprezintă diferite interpretări ale esențelor și ale suprafețelor naturale de inspirație.

Treverk este prima dintre colecțiile cu aspect de lemn de la Marazzi al cărei succes a inspirat aprofundarea cercetărilor asupra lemnului în diferite și tot mai noi direcții.
Treverkhome și Treverkchic reinterpretează foarte fidel materialele naturale și esențele, cu o imitație perfectă a lemnelor în culorile cele mai calde în primul caz și a lemnelor mai rare și prestigioase în al doilea.

În schimb, Treverksign și Treverkatelier reprezintă interpretări mai contemporane: suprafețe naturale și culori inedite în cazul Treverksign, lemne exploatate și decapate, mai uzate în stil chic în ceea ce privește Treverkatelier.

Treverkway este „sora mai mică” a Treverkhome: aceleași culori și suprafețe foarte calde și naturale, dar un singur format 15×90 cm în loc de trei dimensiuni, inclusiv care se pot îmbina între ele, ca Treverkhome

În esență, fiecare colecție care conține Treverk în nume este o gresie cu aspect de lemn Marazzi: un produs de calitate foarte bună, disponibil în multe interpretări exclusive, dintre care le poți alege pe cele preferate.