Living & Kitchen: The Cottage

timp de lectură minutele

Living & Kitchen: The Cottage

Centrul casei, redescoperit: un loc de întâlnire zilnic al familiei. O trimitere la casele de la țară englezești, dar și la numeroasele tipuri de case rurale din Italia. Previzualizarea designului înfățișează o scenă domestică reinterpretată în mod contemporan, inedit.

Revine sugestia unui alt tip de locuință care a influențat arhitectura în decursul mai multor secole: reședința de vară, casa de la țară, cu originea în Anglia rurală. Spațiile locuite deseori de familii numeroase s-au dezvoltat în jurul vetrei, al bucătăriei. Bucătăria, în cadrul locuințelor contemporane, s-a extins pentru a include camera de zi. Totul este conceput pentru a găzdui cât mai bine numeroasele activități ale familiei. Aici se pregătesc și se servesc mesele, se studiază și se lucrează, sunt întâmpinași prietenii. Acesta este cel mai reprezentativ loc din casă, o adevărată scenă de viață domestică.

Prima versiune este inspirată de minimalismul spațiilor din Nordul Europei.
Formatele mici ale colecției Crogiolo Rice, în culoarea Bianco, în decorațiunea Leaf Lux și în culoarea Blu, acoperă pereții acestei case rurale moderne. Grande Marble Look Golden White Satin oferă continuitate spațiului din bucătărie, acoperind backsplash-ul și blatul mesei pentru gustări, ce vine în continuarea suprafeței de lucru. Pe pardoseală, expresia maximală a naturaleței lemnului este reprezentată de montarea plăcilor din colecția Oltre, în culoarea Sand.

A doua versiune exprimă un aer mediteraneean.
Mystone Travertino Navona, Pannello Botanico și Mystone Travertin Silver, în structură 3D, definesc scenariul pereților. Mystone Travertino Silver a fost, de asemenea, montată pe pardoseală, conferind spațiului o senzație plăcută de unitate și coerență. Colecția Grande Concrete Look Crete a fost aleasă pentru backsplash-ul din bucătărie și pentru blatul mesei penntru gustări.

Concept and interior design: Alessandro Pasinelli Studio

The Cottage Rice + Grande + Oltre

Floor: M9DN Oltre Sand 22,5×180

Wall: M96N Crogiolo Rice Bianco Lux 5×15
M96T Crogiolo Rice Bianco Decoro Leaf Lux 5×15
M964 Crogiolo Rice Blu Lux 15×15

Table and backsplash: M0ZY Grande Marble Look Golden White Satin 160×320
M0ZR Grande Marble Look Golden White Satin 160×324

The Cottage Mystone + Grande

Floor: M99S Mystone Travertino Silver 90×180

Wall: M9HR Mystone Travertino Silver Struttura Scalpello 3D 60×120
M9P7 Mystone Travertino Navona Pannello Botanico 120×120

Table and backsplash: M0TU Grande Concrete Look Crete 162×324
M0TX Grande Concrete Look Crete 160×320