Living & Kitchen: The One Room Apartment

timp de lectură minutele

Living & Kitchen: The One Room Apartment

În metropole, apartamentele mici sunt în continuare extrem de solicitate.

Motivul este legat de aspectul economic și de ușurința de a gestiona o încăpere mică, optimizând-o pentru a nu-ți lipsi nimic și, cu dimensiuni reduse la aspecte esențiale, se confirmă că locuințele foarte mici sunt elegante, inovatoare și inteligente. Începând cu SUA și Europa până în Japonia, există numeroși arhitecți și designeri care au dobândit experiență în proiectarea micro-caselor. Cu forme interesante și design futurist, amplasate în locații neobișnuite, micro-spațiile sunt în prezent completate cu toate tipurile de confort. 
Refugii urbane care nu renunță la o personalizare de impact, chiar și în spațiile mici. Culorile joacă un rol fundamental, așa cum demonstrează cele două versiuni propuse.

În prima versiune, backsplash-ul din bucătărie este definit de plăcile neregulate și luminiscente din seria Crogiolo Zellige, în culoarea Argilla. Peretele adiacent bucătăriei are o nuanță de albastru datorită montării plăcilor din colecția Grande Resin Look, în finisaj Silky. Crogiolo D_Segni Blend Carbone Tappeto încheie soluțiile pentru pereți, în timp ce suprafețele pardoselii redescoperă naturalețea lemnului de stejar din colecția Vero.

Pentru a doua versiune au fost alese nuanțe mai pale și mai naturale.
Crogiolo Rice Pleat 3D și Crogiolo Rice, ambele în culoarea Grigio și finisaj Lux, sunt colecțiile montate pe perete, creând un acord între texturi similare, dar cu vibrații diferite.
Pentru backsplash-ul din bucătărie a fost aleasă colecția Mystone Travertino, în culoarea Silver, care, în finisajul 3D, definește peretele de fundal. Pe pardoseală, găsim colecția Oltre, în culoarea Natural.

Concept and Interior Design: Alessandro Pasinelli Studio

One Room Apartment Crogiolo + Grande + Vero

Floor: M7AW Vero Quercia 22,5×180

Wall: M5QC Crogiolo Zellige Argilla Lux 10×10
M7GZ Grande Resin Look Blu Silky Rett. 120×278
M60W Crogiolo D_Segni Blend Carbone Tappeto 10 25×20

One Room Apartment Crogiolo + Mystone + Oltre

Floor: M9DM Oltre Natural 22,5×180

Wall: M96K Crogiolo Rice Grigio Struttura Pleat 3D Lux 7,5×20
M96Q Crogiolo Rice Grigio Lux 5×15
M9EM Mystone Travertino Silver 60×120
M9HR Mystone Travertino Silver Struttura Scalpello 3D 60×120