Living & Kitchen: In & Out

timp de lectură minutele

Living & Kitchen: In & Out

Această previzualizare este inspirată de arhitectura brutalistă, de o anumită asprime deliberată și de o franchețe a mișcării care a cucerit lumea în anii `60 și care a îmbrăcat cele mai diverse forme.

Capacitatea constantă de a se reinventa a transformat brutalismul într-o sursă de inspirație atemporală. Această casă, prin transparența structurii sale, propune trei spații comune mari, incluzive, locuri de împărtășire a experiențelor.

Zona de relaxare, cu o canapea modulară și o bibliotecă care are rolul unui ecran și înconjoară cel mai intim spațiu; o bucătărie care ocupă o mare parte a camerei de zi, cu un blat de lucru semnificativ. Aceste spații sunt receptive la peisajul din jurul casei, cu piscina cu vedere la ocean, protejată de stânci mari. „În aer liber” este o stare de spirit care a inspirat acest decor, care, în simplitatea, sa nu renunță la niciunul dintre elementele de confort ale unui spațiu domestic.

Prima versiune

Plăcile lucioase și ușor satinate ale Crogiolo Rice, în format mic, în culorile Grigio și Natural, evidențiază funcția decorativă a pereților
Linia Mystone Ardesia Cenere este montată pe pardoseală, în holul central, și se extinde în spațiile exterioare, în versiunea de 20 mm grosime;
Oltre, linia de șipci inspirată de naturalețea lemnului, în culoarea Natural, definește zona pardoselii ecranată de bibliotecă.
Pentru mobilierul și blatul din bucătărie a fost aleasă colecția Grande Metal Look Corten de 12 mm; luminozitatea sa metalică întâlnește și contrastează cu naturalețea pardoselii Mystone Ardesia în culoarea Cenere.

Cea de-a doua compoziție

Grande Resin Look Verde Chiaro Satin și Rosa Silky sunt colecțiile care desenează motive geometrice pe pereții din zona de lounge.
Mystone Ceppo di Gré Grey, montată pe pardoseală în camera de zi, se extinde – la fel ca în cazul primei versiuni – în zonele exterioare ale casei, cu plăci cu grosime de 20 mm, iar Grande Stone Look Basaltina a fost utilizată pentru blatul mobilierului de bucătărie placat cu Grande Resin Look Verde Scuro Silky. În schimb, Grande Wood Look Rovere Satin este soluția aleasă pentru blatul mesei pentru gustări.

Project & Styling: Alessandro Pasinelli Studio
In & Out Rice + Mystone + Oltre + Grande

Floor: M9HX Mystone Ardesia Cenere Rett. 60×120 6 mm
M06V Mystone Ardesia20 Cenere Rett. 50×100
M9DM Oltre Natural Rett. 22,5×180

Wall: M968 Crogiolo Rice Grigio Lux 7,5×20
M967 Crogiolo Rice Natural Lux 7,5×20

Kitchen top: M99X Grande Metal Look Corten 162×324 12 mm

In & Out Grande + Mystone

Floor: MQW8 Mystone Ceppo di Gré Grey Rett. 80×80
M9CW Grande Stone Look Ceppo di Gré Grey Rett. 120×278

Wall: M90L Grande Resin Look Verde Chiaro Rett. 120×120
M7GW Grande Resin Look Rosa Cold Satin Rett. 120×278

Kitchen top: M2YP Grande Stone Look Basaltina 162×324 12 mm
M7GY Grande Resin Look Verde Scuro Cold Satin Rett. 120×278