Magnifica: valoarea pietrelor naturale și performanța ceramicii contemporane

timp de lectură minutele

Magnifica: valoarea pietrelor naturale și performanța ceramicii contemporane

Noua colecție de plăci pentru acoperiri, cu grosime subțire, într-un inedit format mare

Magnifica este o linie de plăci din ceramică în pastă albă pentru placări perfecte, pentru cei care doresc să dea o notă clasică băii sau backsplash-ului din bucătărie, bazându-se în același timp pe caracterul practic al utilizării ceramicii moderne. Grosimea subțire (doar 7 mm) și noul format mare 60 x 180 cm o fac să fie adecvată și pentru aplicații neobișnuite, precum placarea altor zone ale casei sau, de ce nu, a ușilor mobilierului.

Expresiile materiale propuse sunt 5: Statuario și Calacatta Gold pentru admiratorii marmurei, Limestone Sand, Limestone Taupe și Moon pentru cei care preferă gustul contemporan al pietrei. Cele 5 finisaje sunt, de asemenea, disponibile pe o placă de dimensiuni identice (60 x 180 cm), dar cu o structură tridimensională cu nervuri cu aspect de bambus (decorațiune Mikado).

Magnifica oferă în plus diferite oportunități decorative, care subliniază nervurile și prețiozitatea pietrelor din care se inspiră: este vorba despre 3 mozaicuri și o șipcă aurie (Golden) care pot fi utilizate pentru a sublinia întreruperea placărilor sau pentru a împărți formatele și culorile:

  • Stick, în format 29 x 38 cm, propune șipci subțiri în relief și poate fi realizat în cele 3 aspecte de piatră (Limestone Sand, Limestone Taupe și Moon), precum și montat atât pe verticală cât și pe orizontală;
  • Strip este un mozaic care acoperă dimensiunea plăcilor furnizate de colecție în 3 module egale, de 60 x 60 cm, fiecare împărțit în benzi verticale cu lățime diferită, presărate la rândul lor cu inserții metalice și disponibile în toate cele 5 variante cromatice;
  • În sfârșit, Circle, este un mozaic din plăcuțe circulare în format 31 x 31 cm cu inserții din titan. Este propus în cele două aspecte de marmură Statuario și Calacatta Gold.

Perfectă atât în reședințe private, cât și în spații comerciale, Magnifica conferă pereților eleganță și prestigiu, oferind în același timp prestațiile și ușurința de întreținere a ceramicii pentru interioare.