Mallol Design House, un birou de arhitectură care povestește o nouă filosofie de lucru.

timp de lectură minutele

Mallol Design House

Mystone Pietra di Vals acoperă o piscină top-roof în care să plonjezi între două proiecte

Colaborarea ca bază a creativității și a succesului unui birou de arhitectură. proiectul lui Mallol Design House, noul sediu al Mallol Arquitectos în Panama, a fost realizat conform acestei filosofii de lucru.

Clădirea conține spații de lucru pentru peste 255 de arhitecți și a fost obținută de restructurarea inteligentă a unui hotel cu șapte etaje, în centrul orașului, la câțiva pași de golful Panama.

Proiectul include o suită de spații luminoase, flexibile, fluide și neierarhice, cu scopul de a facilita comunicarea, colaborarea și crearea de sinergii între colegi și clienți.

Mallol Design House vorbește într-un limbaj clar contemporan, care reflectă stilul arhitectonic al biroului panamez: ciment, oțel, sticlă, lemn și gresie se alătură interioarelor predominant albe, care favorizează iluminarea spațiilor de lucru.

La dispoziția arhitecților este și o piscină panoramică, conectată direct la o sală comună interioară. Pentru a conferi o continuitate maximă între interior și exterior, pentru sala interioară și pentru terasă a fost aleasă aceeași pardoseală, mai precis gresia porțelanată Marazzi Mystone Pietra di Vals.

Mystone Pietra di Vals este materialul perfect pentru un proiect de acest tip, de stil contemporan și urban. Inspirată din cuarțitele cele mai rare, colecția recreează aspectul de piatră pe gresia porțelanată și este disponibilă în diferite formate și suprafețe, potrivite atât la montarea indoor, cât și outdoor.

În fapt, în acest proiect pentru placarea terasei cu piscină, colecția Mystone Pietra di Vals a fost aleasă în versiune structurată cu grosimea de 20 mm, perfectă pentru zone cu trafic intens și pentru a crea o suprafață antiderapantă.

Se pune întrebarea: cine nu ar visa să lucreze într-un astfel de birou, unde între un proiect și altul te poți arunca în piscină între zgârie norii din Panama?

Ph. Fernando Alda