Marazzi Allmarble Statuario, eleganța gresiei cu aspect de marmură decorează un boutique la modă în Burgas.

timp de lectură minutele

Marazzi Allmarble Statuario

Biroul Extravagance Design a ales colecția Allmarble pentru noua marcă unică a casei franceze Pierre Cardin

Al patrulea oraș în ordinea numărului de locuitori din Bulgaria și sediul unui aeroport internațional, Burgas este un important centru turistic și industrial care se extinde pe coasta occidentală a Mării Negre.

În acest oraș, casa franceză Pierre Cardin a decis să deschidă noul său magazin monobrand încredințând biroul de decorațiuni interioare Extravagance Design cu proiectarea spațiilor.
Arhitecții au ales să susțină stilul impecabil al casei Pierre Cardin proiectând un boutique care cucerește prin eleganță și rafinament, utilizând un amestec inteligent de materiale și soluții eficace de proiectare.

Gresia porțelanată cu aspect de marmură Allmarble Statuario de la Marazzi, aleasă pentru a placa toate pardoselile și peretele de fundal al buticului, a contribuit la furnizarea unei aluri luminoase și elegante spațiului, datorită efectului intens de perspectivă creat de continuitatea montării dintre pardoseală și peretele de fundal al buticului, precum și de nervurile adânci care îi caracterizează suprafața.

Amestecul de materiale utilizate, gresia Allmarble Marazzi, lemnul natural pentru tâmplărie, catifeaua pentru draperiile care ascund cabine de probă și jocul inteligent al oglinzilor de pe pereți, pun în valoare orice element al spațiului cu ajutorul unei proiectări coordonate și atente la fiecare detaliu.

Pentru a obține un aspect primitor și familiar, pereții laterali sunt caracterizați de o tâmplărie din lemn natural care însoțește simțurile spre fundalul din gresie, în timp ce cabinele de probă sunt realizate fără întreruperi spațiale, cu draperii din catifea verde oliv, care creează cortine elegante. Module mari cu oglinzi, pe unul dintre pereți, completează proiectarea: rezultă o reflexie elegantă, care se joacă cu aceea din gresie și dă iluzia de spații mai mari și luminoase.

Așadar, în interiorul încăperii se întâlnesc lemnul, catifeaua, oglinzile și gresia Allmarble, puse în valoare în mod inteligent și amestecate datorită unei proiectări specializate în vânzarea cu amănuntul deosebit de îngrijită.

Gresia cu aspect de marmură Statuario -o placare albă caracterizată de nervuri gri adânci– este, prin urmare, protagonista spațiului, acesta și datorită suprafețelor lucioase, disponibile pentru toată colecția Allmarble Marazzi, o cercetare inspirată de marmurele naturale cele mai frumoase și prețioase, Lasa, Statuario, Raffaello, Altissimo, Travertino, Saint Laurent și Frappuccino, în diferite formate și finisaje.

Descoperiți colecția Allmarble și lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.