Marazzi Carácter

timp de lectură minutele

Marazzi Carácter

O gresie porțelanată cu o consistență luminoasă, un aspect de piatră reinterpretat cu un spirit inovator.

O gresie porțelanată cu o consistență luminoasă, un aspect de piatră reinterpretat cu un spirit inovator. Carácter este o colecție pentru pardoseli interioare și exterioare, cu dublă personalitate: sobră și minimalistă, în culorile Blanco, Arena și Greige, și cu un caracter puternic în tot atâtea variații de culoare, de la gri la maro, cu incluziuni de pietricele de diferite forme, dimensiuni și culori, care caracterizează suprafața. Rezultatul este un material neted la atingere, întărit de soluția avansată antiderapantă StepWise.

Continuitate a designului, potențial expresiv ridicat, sensibilitate ecologică, datorită unui produs realizat în proporție de 40% din materiale reciclate. Placările Carácter completează colecția cu o gamă decorativă eclectică. Performanțe de nivel superior și o excepțională acțiune antibacteriană, igienică și de protecție a suprafețelor, cu ajutorul tehnologiei Puro. 
O propunere care, datorită formatelor și suprafețelor sale diverse, vorbește despre o eleganță sobră și versatilă, cu un stil natural și la modă.