Marazzi câștigă Best of Houzz 2020

timp de lectură minutele

Marazzi câștigă Best of Houzz 2020
Marazzi a câștigat premiul Best of Houzz 2020 Design pe Houzz®, principala platformă online la nivel global în materie de design și restructurare a spațiilor interioare și exterioare. Recunoașterea „Best of Houzz” este acordată anual pentru trei categorii: Design, Customer Service și Fotografie. Trofeul Best of Houzz Design premiază profesioniștii cu proiectele cele mai populare din

Marazzi a câștigat premiul Best of Houzz 2020 Design pe Houzz®, principala platformă online la nivel global în materie de design și restructurare a spațiilor interioare și exterioare.

Recunoașterea „Best of Houzz” este acordată anual pentru trei categorii: Design, Customer Service și Fotografie. Trofeul Best of Houzz Design premiază profesioniștii cu proiectele cele mai populare din cadrul comunității platformei.

„Trofeul Best of Houzz de anul acesta premiază cele mai bune talente din domeniul designului și renovării: suntem mândri să le oferim vizibilitate în cadrul site-urilor și aplicațiilor noastre”, a declarat Inés Cid, director regional al Houzz South Europe. „Acesta este un premiu relevant, deoarece reflectă preferințele milioanelor de proprietari de locuințe care populează comunitatea și folosesc Houzz pentru a angaja profesioniști pentru proiectele lor în Italia și în restul lumii.”

Urmărește Marazzi pe Houzz.