Marazzi câștigă Best of Houzz 2018

timp de lectură minutele

Marazzi câștigă Best of Houzz 2018

Peste 40 de milioane de utilizatori pe lună au nominalizat pe cei mai buni profesioniști dedicați casei în Italia și în toată lumea

Peste 40 de milioane de utilizatori pe lună au nominalizat pe cei mai buni profesioniști dedicați casei în Italia și în toată lumea

Marazzi a primit recunoașterea pentru „Best of Houzz Design” pe Houzz®, platforma online lider mondial în mobilier, proiectare și restructurare interioare și exterioare. Marazzi a fost aleasă de cei peste 40 de milioane de utilizatori unici lunar făcând parte din Community Houzz, dintre mai mult de un milion și jumătate de profesioniști ai casei – ca arhitecți, designeri și companii de construcții.

Recunoașterea „Best of Houzz” este acordată pentru două categorii: Design și Service (Satisfacere Clienți).

Trofeul Best of Houzz Design premiază profesioniștii cu proiectele cele mai populare dintre cei peste 40 de milioane de utilizatori Houzz, acordând recunoașterea arhitecților, designerilor de interioare și fotografilor (Best of Houzz Design – Fotografia) specializați în arhitectură și mobilier, ale căror lucrări sunt în cea mai mare parte difuzate în Community di Houzz.

Recunoașterea Best of Houzz Service (Satisfacere Clienți) se bazează, însă, pe mai mulți factori între care numărul și calitatea recenziilor primite de la profesionist din partea clienților pentru care a lucrat în anul 2017.

„Best Of Houzz 2018” apare la profilul câștigătorilor cu badge-uri dedicate, ca semn al preocupării pentru excelență. Aceste premii ajută proprietarii unei case să identifice profesioniștii mai urmăriți, apreciați și cu cele mai bune recenzii pe Houzz.

„Oricine va trebui să construiască, restructureze sau decoreze propria casă, merge pe Houzz pentru a găsi profesioniștii cei mai talentați și orientați serviciului” spune Silvia Foglia, Operations Manager al Houzz Italia. „Suntem fericiți să numim Marazzi, votată ca unul dintre profesioniștii ‘Best of Houzz’ din marea noastră Community de proprietari de case și pasionați de design”.

Urmărește Marazzi pe Houzz.