Marazzi inaugurează un nou spațiu expozițional în Lyon

timp de lectură minutele

Marazzi inaugurează un nou spațiu expozițional în Lyon

Noul showroom de peste 400 de mp se găsește într-una din zonele cele mai în tendințe și punct de referință al întregii lumi a designului de mobilier al orașului transalpin.

Marazzi, lider internațional al designului și al producției de plăci de ceramică, inaugurează un nou spațiu expozițional în Lyon.

Showroom-ul se găsește la adresa 117 avenue Jean Jaurès, peste 400 de metri pătrați în una dintre zonele cele mia dinamice, vii din punct de vedere cultural și al tendinței orașului, în care se concentrează toate principalele semnături internaționale ale designului și ale decorațiunii prezente în Lyon.

Spațiul a fost proiectat pentru a prezenta vizitatorilor, fie aceștia arhitecți, proiectanți, distribuitori sau simpli consumatori în căutare de inspirație, multiple soluții la dispoziție în termeni de materiale și posibilități creative cu marca Marazzi și pentru a primi și birourile operative al companiei.

În interiorul showroom-ului o amplă suprafață dedicată plăcilor de gresie cu dimensiuni extra large, zona tehnică cu abacul colecțiilor și librăria materiale, o serie de veritabile spații, cu sugestii și exemple de posibile utilizări ale ceramicii pentru orice soluție locativă și, în fine, un spațiu outdoor, o veritabilă grădină unde să se „încerce” produsele pentru exterior.

Lyon este de mulți ani cartierul general al Marazzi în Franța. Cu noul showroom și deschiderile din Paris și Le Cannet sunt în număr de trei spațiile expoziționale ale Marazzi pe teren transalpin, una dintre piețele cele mai importante din punct de vedere istoric ale Grupului.

Noua investiție este de încadrat în parcursul strategic propus de Marazzi și având ca scop consolidarea și poziționarea brandului în comunitatea internațională de arhitecți și designeri de interioare. Parcursul care a fost deschis recent locuri sub semnul Marazzi dedicate publicului și profesioniștilor arhitecturi în orașe importante ca Londra și Varșovia.

„Deschiderea noului spațiu din Lyon – comentează Mauro Vandini, CEO Marazzi – confirmă marele interes pe care Grupul nostru îl stârnește în Franța, țară în care suntem prezenți de peste patruzeci de ani”.

„Piața de peste Alpi este dintotdeauna una dintre cele mai semnificative pentru Marazzi – adaugă Vandini – colaborăm de mult timp cu toți retailerii francezi mai importanți. Acest spațiu nou vrea să consolideze poziționarea Marazzi ca brand de referință, atât pentru clienții noștri cât și pentru comunitatea arhitecților”.