Marazzi își deschide noul showroom-ul emblematic în Atena

timp de lectură minutele

Marazzi își deschide noul showroom-ul emblematic în Atena

Spațiul de 400 mp se găsește la parterul clădirii The Orbit” inspirat din mitologia greacă. Conceptul expozițional al showroom-ului Marazzi prezintă produse din ceramică și gresie porțelanată expuse ca într-un labirint contemporan.

Lider internațional în proiectarea și producția de plăci ceramice, înființată în 1935 în Italia și prezentă pe piața din Grecia de la sfârșitul anilor 1990, Marazzi își deschide primul showroom emblematic din Atena, în cartierul Ampelokipoi, pentru a promova, într-un amestec de tradiție și inovație, dialogul cu comunitatea de clienți, arhitecți și designeri.

Spațiul de aproximativ 400 de metri pătrați aflat la parterul clădirii „The Orbit” de la Vikelas Architects și LC Architects este inspirat din labirintul mitologiei grecești. O succesiune de decoruri variate, caracterizate printr-un mix & match de diferite materiale care arată potențialul infinit al plăcilor ceramice și porțelanate pentru orice tip de proiect.  Labirintul se termină la biblioteca de materiale, un catalog fizic de produse de ultimă generație, unde suprafețele, texturile și nuanțele pot fi atinse și combinate.

Intrarea prezintă plăcile mari cu aspect de marmură Grande Marble Look Verde Aver și Bianco Arni care acoperă zona recepției cu tonurile neutre și aspectul puternic artizanal al colecției Crogiolo Rice, proiectul de cercetare al Marazzi în meșteșugul industrial care redescoperă frumusețea ceramicii autentice, decorate, rezultat al întâlnirii dintre cunoștințele artizanale și tehnologia industrială.

Blatul și placarea zonei de luat cafeaua sunt realizate în întregime cu plăci Marble Look Capraia și Elegant Black din noua linie The Top, plăci porțelanate mari cu suprafețe mate, satinate și lucioase, extrem de rafinate, destinate proiectării blaturilor, backsplash-urilor, meselor, ușilor și nenumăratelor opțiuni de mobilier personalizate pentru spații rezidențiale și comerciale.

Evenimentul de inaugurare, organizat cu colaborarea Design Ambassador, a avut loc la 10 februarie.

CREDITS
Showroom Concept: Gianluca Rossi – Uainot architetti
Styling: Irene Arescaldino
Photos: Aphroditi Houlaki, Spyros Hound Photography / Design Ambassador