Marazzi la Euroshop Düsseldorf 2020

timp de lectură minutele

Marazzi la Euroshop Düsseldorf 2020

Noutățile Marazzi în materie de ceramică și gresie vor fi expuse în perioada 16-20 februarie în cadrul centrului de congrese și târguri din Düsseldorf. 

Marazzi confirmă pentru a doua oară participarea la târgul lider al sectorului retail Euroshop la Düsseldorf

Spațiul expozițional, proiectat de studioul Marco Acerbis, combină noi destinații de utilizare a gresiei cu noua materialitate și expresivitate a materialului ceramic.  Pentru arhitectul Acerbis „Imaginea pe care o aveți despre gresia porțelanată este, de obicei, cea a unui material alcătuit din plăci, bidimensional. Vă imaginați o suprafață capabilă să redea valențe materiale importante și bogate, dar tocmai datorită bidimensionalității sale. Cu acest proiect, însă, am mers mai departe, am creat un volum monolitic care se materializează în blocuri de materie poziționate în centrul standului și care alcătuiește masa în jurul căreia se formează traficul standului în sine. Este un element sculptural deosebit, făcut și mai semnificativ, deoarece este împărțit în două blocuri aproape antagonice, dar legate prin formă și același finisaj. Standul se dezvoltă oferind un spațiu amplu diverselor posibilități de interpretare a gresiei în lumea comerțului cu amănuntul, cu alternativa micilor reprezentări scenografice. Aspectul general este acela al unei arhitecturi elegante și al unui spațiu luminos și plin de viață.”

Protagonistele standului Marazzi, Grande, colecția de plăci din gresie porțelanată disponibile până la dimensiunea de 160×320 cm cu grosime de 6 mm și The Top, noul proiect creat special pentru executarea de blaturi, backsplash, mese și opțiuni infinite adaptate pentru spații rezidențiale și comerciale.

Spațiul expozițional este completat de Crogiolo Lume de la Marazzi, care reinterpretează în gresie frumusețea plăcuțelor de tip majolică lucrate manual, în formatul inedit 6×24 cm, care, în 2019 a câștigat premiul pentru cel mai bun produs de design în cadrul concursului promovat de Archiproducts, comunitatea internațională de arhitectură și design.

Spațiul expozițional Marazzi se găsește în Pavilionul 11 – Standul B82 din cadrul centrului de congrese și târguri din Düsseldorf.

 

Marazzi @ Euroshop
Pav. 11. Stand B82
Messe Duesseldorf
Stockumer Kirchstr. 61
40474 Düsseldorf