Marazzi London Design Competition: the winner is „Team Squires”

timp de lectură minutele

Marazzi London Design Competition: the winner is „Team Squires”

Seduc proporțiile insolite ale unei inedite camere de baie „total Grande”

proiectul semnat de biroul Squire & Partners – Laura Guerrero, Paula Benitez Ruiz și Mattia Tintori – și-a adjudecat podiumul “Marazzi London Design Competition”, eveniment organizat luna trecută în spațiul expozițional Marazzi la Londra de team-ul Marazzi UK.

Manifestarea s-a bucurat de participarea diferitelor birouri de arhitectură londoneze cărora le-a cerut să realizeze un proiect utilizând Grande, colecția de plăci mari semnată Marazzi. Nu au fost date limitări deosebite în legătură cu utilizarea plăcilor, iar studiile au putut exploata deplin creativitatea lor.

Juriul a admis că alegerea câștigătorului nu a fost simplă, proiectele, toate foarte diferite între ele, au dat o interpretare foarte originală a utilizării plăcilor mari de gresie.

La fârșit, însă, proporțiile insolite, gigantice, ale unei camere de baie complet placată cu plăci cu aspect de piatră Grande, în care mobilierul, dotările sanitare și ființele iau dimensiuni aproape liliputane, a creat un efect vizual pozitiv, extraordinar de sugestiv, care a sedus juriul, un nou concept de spațiu unde pardoseala și placarea devin protagoniste fără a le estompa restul.

Laura, Paula și Mattia și-au adjudecat o scurtă călătorie în Italia în care vor avea posibilitatea de a vizita sediul Marazzi din Sassuolo și să se bucure de un plăcut tur cu mâncare și vin emilian.