Design

Marazzi Mystone, gresia cu aspect de piatră devine tridimensională

timp de lectură: 2 minutele

Cele mai bune decoruri Mystone pentru a crea pereți 3D - 1

Gresia reevocă lumea naturală cu placările 3D care duc aspectul de piatră la maxima lui exprimare

Perceperea materiei cu ajutorul simțului tactil este cu siguranță un factor determinant pentru cine intenționează să aleagă materiale de placare, simțirea suprafeței devine un gest instinctiv pentru a înțelege ce tip de sugestie provine din acesta. Acesta este unul dintre motivele pentru care gresia se inspiră foarte des din materiale naturale.

Cu această viziune se dezvoltă două tendințe importante: unaspect de piatră și efectul 3D, pe care Marazzi le prezintă în colecția Mystone.

Gresia Mystone este ideală pentru a proiecta atât spații rezidențiale, cât și comerciale, perfectă pentru a conferi continuitate vizuală între interior și exterior; eleganței i se adaugă excepționale prestații tehnice, care o fac perfectă și pentru fațada ventilată sau în situații de trafic intens.

Posibilitatea de a alege între diferite inspirații, Ceppo di Gré, Lavagna, Pietra di Vals, Quarzite, pentru a cita numai câteva, și diferite formate, face în așa fel încât Mystone a Marazzi să devină un răspuns valabil la cerințele proiectantului, atât în ce privește decorarea interioarelor, proiectarea exterioarelor sau cadrul contractual.

De asemenea, colecția Mystone realizează module 3D capabile să „miște” pereții și să deseneze cortine cu impact vizual sugestiv, deseori utile pentru a delimita puncte focale la interiorul și exteriorul spațiului.

Cu ajutorul acestor module este posibil să se obțină jocuri sugestive de lumini, texturi și contraste care stimulează imediat simțurile, invitând la interacțiune persoanele pe care le întâlnesc.

Efectul 3D pe gresia cu aspect de piatră îi subliniază suprafața, făcându-l autentic, impunător, aproape imprevizibil.

Descoperiți colecțiile și lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.